Prodám trapézový šroub 550mm 8x2

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
rebelius

22. 6. 2017, 8:41

Trapézový šroub (tyč) 550mm 8x2 s maticí Jedná se o trapezový šroub průměr 8 stoupání 2mm. Je k němu přírubová matice z bronzu (můžu dát i 2 matice na jeden šroub) Mám více kusů
Pavka

22. 6. 2017, 8:43

A cena je kde?
Hades

22. 6. 2017, 8:44

cena je zdarma dle pravidel CNC-fora, jen za poštovné
rebelius

10. 7. 2017, 1:42

Omlouvám se , zapomněl jsem připsat cenu :oops:

500 mm : 250 kč mám 8 ks

550 mm : 300 kč mám 4 ks

Při koupi min 4 kusů poštovné zadara (za tu opožděnou cenu )
gnat
Kontaktovat uživatele:

10. 7. 2017, 1:52

Vezmu 3x 500mm a 1x 550mm s 8 maticemi.
SABLE-2015
Odpovědět

Zpět na „Prodej“