Vretynko s rybinou
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Prodám objekt na foto ( k dispozici je 7 ks). Ke každému vřetýnku jsou dvě různé hřídelky se závitem či bez ( průměr 7 mm na konci zúžení 6 mm). Tělo s rybinou je z duralu a je osazeno dvěma ložiskama. Zařízení fungovalo tak, že z jedné strany byl pohon přes gumičku,vz druhé osazeno cca 1 mm řezacím kotoučem. V případě zájmu mohu později upřesnit rozměry.
Cena 300 Kč za kus.
Cena 300 Kč za kus.
Prichy
Ano například, já si dávám do jednoho diamantový kotouček a řežu s tím kde co. Minule jsem potřeboval nadělit skleněnou trubičku...tak jsem to provizorně pružně uložil a jelo se.Mex píše:Já bych si jedno vzal.
To by mohlo být na řezání tišťáků možná docela fajn.
Ok, jede kousek Ti rezervuji. Počkám, jestli bude více zájemců, ať posílám víc najednou.
prichy
Prichy
- Zdenek Valter
Mám taky zájem o jeden kousek - mohl bys pls upřesnit rozměry?
Hobbík - obráběč i 3D tiskař začátečník - strojní park je konečně instalován
Pokusím se.
Průměr těla cca 31, délka bez hřídele 46.
Rybinový držák délka 82, šířka 40, to.13.
Průměr pod krytem pro kotouč 65 mm.
Mám tu ještě další 4 kousky bez krytu, mají al upínání třeba na slabší pilový kotouč ( díly viz foto). Průměr upínání 20mm, průměr al. Přítlačných elementů 82 mm. Jsou i s remenickou ( cena 400 Kč/ kus).
Průměr těla cca 31, délka bez hřídele 46.
Rybinový držák délka 82, šířka 40, to.13.
Průměr pod krytem pro kotouč 65 mm.
Mám tu ještě další 4 kousky bez krytu, mají al upínání třeba na slabší pilový kotouč ( díly viz foto). Průměr upínání 20mm, průměr al. Přítlačných elementů 82 mm. Jsou i s remenickou ( cena 400 Kč/ kus).
Prichy
- Zdenek Valter
I ten se mi líbí - beru oba.
Posílám SZ
Posílám SZ
- Zdenek Valter
Balíček jsem si dnes vyzvedl.
Ty držáčky jsou ňuchňací - ideální velikost.
Díky za business!
Ty držáčky jsou ňuchňací - ideální velikost.
Díky za business!