Ked v machu je jastavena frekvencia 25kHz a driver ma pin OSC tak tam je ok ked je nastaveny na 17kHz alebo to tak isto treba na 25kHz.
Dakujem surne to je.
OSC a MACH3
Napadá mě jedinná frekvence, kterou by jsi mohl nastavovat na driveru a to je PWM řízení motoru. Zkus to lépe popsat.
jedna sa o to ze:
Zapol som Mach 3 demo verze. Nastavil som vystupy a to bolo vsetko.
V programe bolo nastavenych Kernel speed 25kHz. A na drivru OSC chopper oscilator timing je nastavene na 17kHz. nic ine som nenastavoval v programe ani nikde inde. Motor mi vrčí alebo vybruje a ked sa ma otacat tak aj vteedy vybruje ale toci sa. Ale nerobi kroky robi pohybi velke ake sa mu zachce.
Co je problem?
Zapol som Mach 3 demo verze. Nastavil som vystupy a to bolo vsetko.
V programe bolo nastavenych Kernel speed 25kHz. A na drivru OSC chopper oscilator timing je nastavene na 17kHz. nic ine som nenastavoval v programe ani nikde inde. Motor mi vrčí alebo vybruje a ked sa ma otacat tak aj vteedy vybruje ale toci sa. Ale nerobi kroky robi pohybi velke ake sa mu zachce.
Co je problem?
- Radek-B
- Kontaktovat uživatele:
Ja ho taky nechapu, ja bych to promazal a nechal mu jen vlakno kde resi ten svuj konkretni driver a motor. Stejne prd zatim vyresil bo lidi spis resi co vlastne chce ??
RADEK
RADEK
modernizace/repase CNC strojů a zařízení
automatizace/konstrukce
automatizace/konstrukce
ok som za! Mozete mi zmazat vlakna.