Kuhtreiber Kitin 150

kdyz nebudes vedet kam to dat tak to napis sem, admin to za tebe umisti nebo vytvori novou sekci
Odpovědět
atlan
Příspěvky: 1712
Registrován: 7. 2. 2011, 9:12

16. 8. 2017, 8:53

Ano ale merat na horaku je istejsie. A aky prietok si nastavil na bud8koch? A mas tam trubkovy prietokomer alebo klasicky budik?
Uživatelský avatar
kenybz
Příspěvky: 1984
Registrován: 16. 2. 2015, 11:16

16. 8. 2017, 8:54

on myslel ten co navlečeš na hubici hořáku a změříš skutečný průtok
by ses divil jak obrovské jsou ztráty ve firmách kdy svářeč si to nastaví od oka a má běžně i o 100% vetší spotřebu plynu
http://svarecskepotreby.cz/prutokomery.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdyž sa chce, tak ide fšecko...
Lify
Příspěvky: 1285
Registrován: 14. 1. 2016, 4:33

16. 8. 2017, 9:42

Měl jsem nastaveno 6 l/min, ale já jsem nastavoval špatně ten uzávěr, podle chlapů ze skupiny na FB(nejspíš jsem měl zatažený ten uzávěr na hořáku a na ventilu), mám klasické budíky, mám tento http://www.svarovani-kolin.cz/GCE-reduk ... ic-d58.htm" onclick="window.open(this.href);return false; akorát já ho mám na našroubování k hořáku. Zítra zkusím jak radili na FB a snad to půjde bez pálení
Šikovnej nerozhodnej trpaslík
Věčný tazatel
VOLVO :twisted:
Lify
Příspěvky: 1285
Registrován: 14. 1. 2016, 4:33

18. 8. 2017, 7:48

.
Naposledy upravil(a) Lify dne 3. 2. 2018, 5:38, celkem upraveno 1 x.
Šikovnej nerozhodnej trpaslík
Věčný tazatel
VOLVO :twisted:
Uživatelský avatar
pafik
Příspěvky: 643
Registrován: 10. 2. 2013, 5:07
Bydliště: Praha 4

19. 8. 2017, 8:39

No vidíš, tohle je cesta. Jen pokračuj. Víš jak to říkal Lenin: učit se, učit se, a to třetí jsem zapomněl. :)
Ten konec asi nebude lepší, já mám HF a to to samozřejmě nedělá. Nemá ta svářečka konektor pro dálkový ovládání? Tím by to šlo vypínat.
Nebo si pořiď lepší stroj. :D
Mimochodem, 5 l lahev na 150 atm byla blbost, za stejnou cenu je 8l; je dotovaná od třebíčskejch, myslím že omi. Pokud budeš kupovat časem další, tak kup tu.
Lify
Příspěvky: 1285
Registrován: 14. 1. 2016, 4:33

19. 8. 2017, 1:10

Mám dálkové ovládání,Já měl ten 5 L za cenu 2L :D a přemýšlím možná o nové svářečce, aby měla už bezdotykové zapalování. Jeden známí má tohohle číňana https://www.svarecky-obchod.cz/invertor ... BwE#tabs-1" onclick="window.open(this.href);return false; a je moc spokojen. Nebo máte něco v podobné cenovce a jste spokojeni ? Nebo zvolit zase Kuhtreibera ? Že bych jim napsal ať neposílají kabely a prodal bych svářečku a nechal si kabely.
Šikovnej nerozhodnej trpaslík
Věčný tazatel
VOLVO :twisted:
r4cv
Příspěvky: 1514
Registrován: 8. 12. 2009, 8:32
Bydliště: Topoľčany

19. 8. 2017, 1:24

Mal som túto:
https://www.zvaracka.eu/kitin-1700-hf

teraz som vymenil za AC/DC. Ak nepotrebuješ zvárať hliník, tak mňa ten Kitin je super voľba.
Lify
Příspěvky: 1285
Registrován: 14. 1. 2016, 4:33

19. 8. 2017, 1:47

Hliník ne (škodí hrozně zdraví a 30k na hliník nepotřebuji) takže cenovka tak do 10 K max
Šikovnej nerozhodnej trpaslík
Věčný tazatel
VOLVO :twisted:
atlan
Příspěvky: 1712
Registrován: 7. 2. 2011, 9:12

19. 8. 2017, 4:28

Zase na to ides zle. Co chces stym argonom zvarat. Pokial nerobis specalirky tak ti to vobec netreba. Ja uz na 90% pozivam co2.
Zbýňa
Příspěvky: 1154
Registrován: 3. 9. 2010, 8:45
Bydliště: Čelákovice

19. 8. 2017, 4:58

Lify píše:Mám dálkové ovládání,Já měl ten 5 L za cenu 2L :D a přemýšlím možná o nové svářečce, aby měla už bezdotykové zapalování. Jeden známí má tohohle číňana https://www.svarecky-obchod.cz/invertor ... BwE#tabs-1" onclick="window.open(this.href);return false; a je moc spokojen. Nebo máte něco v podobné cenovce a jste spokojeni ? Nebo zvolit zase Kuhtreibera ? Že bych jim napsal ať neposílají kabely a prodal bych svářečku a nechal si kabely.
Možná by to chtělo víc rozmyslu a něco se nejdřív naučit pořádně. Před nedávnem jsi řešil první lepení elektrodou. Pak hnedka věci k tigu, druhej den je prodáváš, třetí den tě to baví, takže to už zase neprodáváš a den na to už prodáváš zase svářečku bez kabelů a kupuješ jinou :) Fandím ti, že se to chceš naučit, ale běž na to trošku postupně.
Lify
Příspěvky: 1285
Registrován: 14. 1. 2016, 4:33

19. 8. 2017, 7:29

Nemyslím tím hned prodat. Já bych se to chtěl naučit a po škole si udělat zkoušky. Takže myslíš příště jít na COčko ?
Šikovnej nerozhodnej trpaslík
Věčný tazatel
VOLVO :twisted:
Uživatelský avatar
packa
Příspěvky: 5308
Registrován: 7. 2. 2007, 6:42
Bydliště: Královehradecký kraj

19. 8. 2017, 7:36

do co2 jsi měl jít hned , každopádně určitě dřív než do tigu . ten je opravdu vyšší level . ono i to co2 ti dá zabrat než uděláš pěkný svár v délce třeba 20cm. rozhodně tě to víjde podstatně levněji a na jekly to bude taky lepší
Uživatelský avatar
fmodel
Příspěvky: 6039
Registrován: 26. 10. 2011, 10:37
Kontaktovat uživatele:

19. 8. 2017, 7:37

Lify píše:Hliník ne (škodí hrozně zdraví
Zase jsi upadl na hlavu ? Když tak si o tom něco přečti než začneš plácat hovadiny dobroserů.Jo a v Blesku to nehledej a v,, Super novinky pro ženy" taky ne .
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Lify
Příspěvky: 1285
Registrován: 14. 1. 2016, 4:33

19. 8. 2017, 7:53

Dobře, tak co myslíš teda ? Tu 150 nechat MMA i TIG? A koupit ještě COčko?
Šikovnej nerozhodnej trpaslík
Věčný tazatel
VOLVO :twisted:
Uživatelský avatar
packa
Příspěvky: 5308
Registrován: 7. 2. 2007, 6:42
Bydliště: Královehradecký kraj

19. 8. 2017, 8:10

podle mě pokud nechceš dělat nerez , hliník nebo titanové svody a podobné tak ten tig moc nevyužiješ , pokud pořídíš co2 tak za chvíli zjistíš že ani tu elektrodu moc nevyužiješ a třeba necháš jen to ceočko, každopádně bych se toho hned nezbavoval a snažil se někde vyzkoušet to céočko, třeba ti taky nesedne .
Odpovědět

Zpět na „kdyz nebudes vedet kam“