40W laser (Čína) - prodáno
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Ahoj,
pokud by byl zájem, tak nabízím prakticky novou čínskou K40 (běžela max. několik desítek minut při testování). Oproti základní verzi je upgradovaná hlava na air assist (http://www.lightobject.com/18mm-Laser-H ... -P701.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; - nově je teď nabízená v modré barvě, ale předpokládám, že jinak je identická) a lepší čočka (http://www.lightobject.com/High-quality ... -P670.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; - koupená na ebay).
Poznatky z krátkého testování: akrylát (zdůrazňuji opravdu akrylát, ideálně litý...polykarbonát se vám akorát roztaví a 3 dny větráte barák:) 3mm řeže bez problému, 4mm po chvíli nastavování nakonec taky, více asi ne (myšleno na jeden průchod, na youtube je sice spousta videí K40 s 5 a více mm akrylátem, osobně jsem k tomu spíše skeptický). Překližku jsem měl jenom 9mm - na 3 průchody to šlo, pravda, okraje jsou pak trochu více ohořelé:)
Pořizoval jsou to vícemeně jenom na vyzkoušení před event. pořízením silnějšího laseru a za ty peníze je to celkem i použitelné.
Cena 12.000 Kč, vč. kompresoru (+původní setová čočka a hlava, usb dongle a dodávaný software)
pokud by byl zájem, tak nabízím prakticky novou čínskou K40 (běžela max. několik desítek minut při testování). Oproti základní verzi je upgradovaná hlava na air assist (http://www.lightobject.com/18mm-Laser-H ... -P701.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; - nově je teď nabízená v modré barvě, ale předpokládám, že jinak je identická) a lepší čočka (http://www.lightobject.com/High-quality ... -P670.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; - koupená na ebay).
Poznatky z krátkého testování: akrylát (zdůrazňuji opravdu akrylát, ideálně litý...polykarbonát se vám akorát roztaví a 3 dny větráte barák:) 3mm řeže bez problému, 4mm po chvíli nastavování nakonec taky, více asi ne (myšleno na jeden průchod, na youtube je sice spousta videí K40 s 5 a více mm akrylátem, osobně jsem k tomu spíše skeptický). Překližku jsem měl jenom 9mm - na 3 průchody to šlo, pravda, okraje jsou pak trochu více ohořelé:)
Pořizoval jsou to vícemeně jenom na vyzkoušení před event. pořízením silnějšího laseru a za ty peníze je to celkem i použitelné.
Cena 12.000 Kč, vč. kompresoru (+původní setová čočka a hlava, usb dongle a dodávaný software)
Naposledy upravil(a) Despo dne 24. 8. 2017, 5:55, celkem upraveno 1 x.
Jaký je k tomu software, na čem jsi to rozjel? A pročpak to prodáváš?
Díky za informace.
Radek
Díky za informace.
Radek
LaserDRW nebo ještě je k tomu plugin do Corelu. Běželo mi to na starším ntb s Win 7. Chtěl jsem akorát vyzkoušet, jestli to za ty peníze může opravdu fungovat:) každopadně nemám teď čas si s tím nějak víc hrát.radek01 píše:Jaký je k tomu software, na čem jsi to rozjel? A pročpak to prodáváš?
Díky za informace.
Radek
martblek píše:Byla by možnost dopravy do Loun ? Samozrejmě pohonné hmoty + cena.
Nikam se teď nedostanu
Asi bych si s tím vyhrál.
PS: Nechybí u toho ten přítlačný stůl nebo je tam voštinový. na fotu nic není.
komunikuji s pane od snížení ceny tak se nezlob ale zapomněl sem tady napsat že mam zájem
Přítlačný stůl (resp. držák na gumičku k výrobě razítek, což byl snad prapůvodní smysl K40) jsem odmontoval, ale je možné ho zpět přidělat. Stolek se mi již nechtělo vyrábět, tak jsem to řešil trochu provizorně podložením vším možným. Nejsem si teď taky jist, jestli upgradovaná čočka nemá jinou ohniskovou vzdálenost než původní (takže s orig. držákem byl materiál mimo fokus?), kažopadně nějaký primitivní stavitelný stolek s voštinou stejně bude potřeba dodělat.
Jinak ozvali se přes SZ asi 4 lidi, co by měli zájem, ale zatím nikdo definitivně, tak to budu brát postupně.
Jinak ozvali se přes SZ asi 4 lidi, co by měli zájem, ale zatím nikdo definitivně, tak to budu brát postupně.
Despo píše:Přítlačný stůl (resp. držák na gumičku k výrobě razítek, což byl snad prapůvodní smysl K40) jsem odmontoval, ale je možné ho zpět přidělat. Stolek se mi již nechtělo vyrábět, tak jsem to řešil trochu provizorně podložením vším možným. Nejsem si teď taky jist, jestli upgradovaná čočka nemá jinou ohniskovou vzdálenost než původní (takže s orig. držákem byl materiál mimo fokus?), kažopadně nějaký primitivní stavitelný stolek s voštinou stejně bude potřeba dodělat.
teď nechápu prodejce psal sem že chci kontakt (abych se mohl domluvit kde se dá vyzvednout) do teď se nikdo neozval