Předávám sem jednu poptávku od dlouhodobě působící a velmi seriózní firmy vyrábějící a repasující bicí soupravy.
Přátelé, kolegové bubeníci, ano, pro nás se hliník odstěhoval do Humpolce, nebo kdo ví, kde .... Zcela vyjímečně se na vás obracíme s prosbou, sháníme firmu, která by pro nás vyráběla určité komponenty (to víte, že na bubny) z hliníkového plechu 2 - 3mm. Je zapotřebí něco jen vyřezat asi laserem, potom něco ještě ohnout asi na ohraňovacím lisu a nařezat závit M4, taky trochu jemně opískovat a hlavně dodat. Sháníme někoho už dva měsíce a nemůžeme najít nikoho, kdo by byl ochoten nejen slíbit, ale i splnit a dodat. Ano není to zakázka za statisíce, ale přeče nejsou jenom takové. Kdyby jste o někom věděli, nebo sami pracovali v tomto oboru, dejte nám prosím vědět do zpráv, moc díky ivoH
Originál této poptávky je na fb: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater" onclick="window.open(this.href);return false; , kontakt na I. Honajzera buď zprostředkuji, nebo je zde na tomto odkazu v kontaktech: http://www.drumcenter.cz/view-338.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Komponenty na bicí soupravy
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
- R - stick
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
+420 608 883 757
+420 553 623 046
info@drumcenter.cz
Toto jsou přímo kontakty na p. Honajzera a Drumcenter. Je potřeba kontaktovat přímo jeho - já bohužel o této poptávce nic bližšího nevím. Tuto poptávku jsem sem předal proto, že on shání dost specifické věci a tady na fóru se vyskytuje hodně lidí, kteří by to mohli umět vyrobit.
+420 553 623 046
info@drumcenter.cz
Toto jsou přímo kontakty na p. Honajzera a Drumcenter. Je potřeba kontaktovat přímo jeho - já bohužel o této poptávce nic bližšího nevím. Tuto poptávku jsem sem předal proto, že on shání dost specifické věci a tady na fóru se vyskytuje hodně lidí, kteří by to mohli umět vyrobit.