No to právě ne. Potřebuju něco, co nezavazí na stole.
Elektroniku dělám v dílně/kanceláři, kde mám pořád rozdělaných 5-10 různých projektů, takže každý kousek místa je mi tam vzácný. A protože je to určeno právě pro elektroniku, kde se jedná prakticky vždy o drobné věci, tak by mi naopak vyhovovalo něco kompaktního. Pokud už bych náhodou jednou za dlouhou dobu musel řešit něco rozměrově velkého, tak to prostě vezmu o patro níž na frézku (kde před tím ale musím napřed pořádně uklidit špony a kovový prach).
Linearni posuv NSK 280mm + servo Omron- prodano
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
No jo, no. Já jsem se snažil napřed mířit a teprve pak střílet. Ale správný postup byl opačný.
Třeba to ten kupec nerozjede nebo mu to nebude rozměrově vyhovovat, a až se s tím pomazlí, tak to zase dá do prodeje. Už jsem tady tak jednu věc taky koupil.
Třeba to ten kupec nerozjede nebo mu to nebude rozměrově vyhovovat, a až se s tím pomazlí, tak to zase dá do prodeje. Už jsem tady tak jednu věc taky koupil.
dekuju za to vahani
mam tech posuvu celou sadu + tuhle "z" navic na "neco" nebo jako nahradni.
a za tech 2kkc at se to tady na policce klidne vali
hodne dlouho jsem na to koukal a pak jsem si rekl, porad o tom jen povidaj, co resej za tu cenu ..
tomik.

mam tech posuvu celou sadu + tuhle "z" navic na "neco" nebo jako nahradni.
a za tech 2kkc at se to tady na policce klidne vali

hodne dlouho jsem na to koukal a pak jsem si rekl, porad o tom jen povidaj, co resej za tu cenu ..
tomik.
Mex píše:No jo, no. Já jsem se snažil napřed mířit a teprve pak střílet. Ale správný postup byl opačný.
Je to pravda za tu cenu...navic i kdyby nepouzil ten motor a dal tam jiny, ten je k tomu jen navic a kdyby potreboval nahodou to rizeni, muzu mu k tomu sehnat treba R88D-UA03V nebo R88D-UP03V popripade vyssi vykonove rady. S tim zapojenim na jiny menic bych si teda nevedel rady, jak jsi psal ten enkoder ma nejake A+B na vysokych frenvencich signaly plus tzv. S fazi.