tak to prohrávám na celé čáře, u mne má alespoň ten Komp své místo a je vidět. U tebe jsem ho na tom stole hledal...
Tu první cenu si rozhodně zasloužíš

Moderátor: sysel
 .... ještě jsem nevymyslel, co s klábosnicí, furt nemůžu najít vhodnej flek
 .... ještě jsem nevymyslel, co s klábosnicí, furt nemůžu najít vhodnej flek  . K tomu bordelu- je to přesně, jak říká kenybz, něco začnu, do toho něco "neodkladného" jinde (kolem baráku nebo u bráchy), pak  se vrátím, pak není čas či chuť a už se to vršíííííííííí
. K tomu bordelu- je to přesně, jak říká kenybz, něco začnu, do toho něco "neodkladného" jinde (kolem baráku nebo u bráchy), pak  se vrátím, pak není čas či chuť a už se to vršíííííííííí 
 tobe se tam vlezou spoň 2 židle hehe a parádní židle kdysi jsem to chtěl taky spáchat sedačku z auta na nějaký betelný podvozek jenže tam se vejde jen obyčejná kostka bez koleček a opěradla  jinak se nedá projít
  tobe se tam vlezou spoň 2 židle hehe a parádní židle kdysi jsem to chtěl taky spáchat sedačku z auta na nějaký betelný podvozek jenže tam se vejde jen obyčejná kostka bez koleček a opěradla  jinak se nedá projít 
 . Teda aspoň u mne.
. Teda aspoň u mne. víc mne překvapuje, že v tom vidím i brusku, vrtačku či jiné strojky ... jak řešíte špony a prach, protože to si spolu jistě moc nerozumí ?
 víc mne překvapuje, že v tom vidím i brusku, vrtačku či jiné strojky ... jak řešíte špony a prach, protože to si spolu jistě moc nerozumí ?