hospudka
Moderátor: sysel
Myslím, že ten nadpis je špatně - jsou myšlena 50 - tá léta, ne přímo rok 1950, tehdy rozhodně takovéto tranzistory
nebyly k dispozici.
Josef píše :
kromě asi 5-leté přestávky, kdy jsem dělat systémáka na SM4-20
nebyly k dispozici.
Josef píše :
Tak to jsi podobný pardál jako já, jsem NC programátor od r.1975 a dělám to dodnes,já se "točím" okolo NC a CNC od roku 1973
kromě asi 5-leté přestávky, kdy jsem dělat systémáka na SM4-20
Doporučuju počíst, je to sice dlouhé ale co jsem zatím našel tak první mašina s kontinuálním pohybem 1957
https://deterritorialinvestigations.fil ... za-org.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
https://deterritorialinvestigations.fil ... za-org.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
1950s znamená padesátá léta, jinak to asi byl rok 1958..doncarlos píše:Myslím, že ten nadpis je špatně - jsou myšlena 50 - tá léta, ne přímo rok 1950
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
- Pepa z depa
.. Tome to je velkoparáda - nejlepší převod foto do 3D, co jsem zatím viděl
Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
tak tam nezapomen nacpat celou rodinu, at ma big brother dost novych datPepa z depa píše:.. Tome to je velkoparáda - nejlepší převod foto do 3D, co jsem zatím viděl

"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Tak na priteli nejvernejsim to (mozna nahodne) zhavarovalo ... ale human face tam neni podminka nutnaThomeeque píše:3D Face Reconstruction from a Single Image

Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Hehe, no jo, asi je to zatím human only.lapa píše:Tak na priteli nejvernejsim to (mozna nahodne) zhavarovalo ... ale human face tam neni podminka nutna...
Btw. toto nepotěšilo..
Dvakrát levnější 6560 kdysi dorazily pěkně v plastovém tubusu na míru, todle je šlendrián (na obrázku ještě chybí bubliny, ve kterých byl pytlík zabalen, ale jak vidno, ani ty to nevytrhly).
T.
- Pepa z depa
.. tak teď jsi mě rozesmál, Big Brother je dneska v době metadat, natvrdo usazenýho Microsoftu a Googlu v tvým počítači a telefonu trapnej, všechny tvý fotky, hovory, SMS, maily a podobný projevy na internetu jsou bezezbytku zaznamenávány, nebuď labuť kámo, nesouhlasím s tím, ale co mám dělat, tak se nekrčím před nějakou stránkou na obličejefilla píše:tak tam nezapomen nacpat celou rodinu, at ma big brother dost novych datPepa z depa píše:.. Tome to je velkoparáda - nejlepší převod foto do 3D, co jsem zatím viděl

Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
A to se ještě nejspíš můžeš těšit na pěkný ohňostroj při zapojování...Thomeeque píše:Dvakrát levnější 6560 kdysi dorazily pěkně v plastovém tubusu na míru, todle je šlendrián (na obrázku ještě chybí bubliny, ve kterých byl pytlík zabalen, ale jak vidno, ani ty to nevytrhly).

Ale faktem je, že prodávající vždy bez zbytečných průtahů a výmluv vrátili peníze.
jrt
hobbyrobot.cz, jederobot.cz
robodoupe.cz, forum.robodoupe.cz
hobbyrobot.cz, jederobot.cz
robodoupe.cz, forum.robodoupe.cz
Že by i Řekové už toho měli dost?
https://gloria.tv/video/SfntP9jJmTBq3bJ6vJkAbTL7p" onclick="window.open(this.href);return false;
https://gloria.tv/video/SfntP9jJmTBq3bJ6vJkAbTL7p" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Na nějaký fake chipy to imho nevypadá, ty předchozí Toshiby byly z podobneho shopu a fungují dobře, uvidíme. Já to na nic nepotřebuju, vzal jsem to jen na hraní, kdyby někdy byla chuť. Nicméně budu to oživovat radši opatrněhobbyrobot píše:A to se ještě nejspíš můžeš těšit na pěkný ohňostroj při zapojování...Nebo taky ne, kolega šetřílek se několikrát pokoušel koupit na Aliexpressu takovéhle výkonové obvody, vždycky přišly buď nefunkční (nebo funkční jen částečně - L298 funkční jen z poloviny) a jednou dokonce jen prázdná pouzdra (ověřeno rentgenem).
Ale faktem je, že prodávající vždy bez zbytečných průtahů a výmluv vrátili peníze.