Po netu je obdobných strojků mnoho, mne spíše zaujal ten komplexní přístup celé koncepce.
U nás možná jo.Thomeeque píše:Hipsterská ekologie v praxi. Vypadá to hrozně hurá, ale ve výsledku si myslim, že by vyšlo mnohem lépe, kdyby lidi jen pečlivě uklízeli a třídili a zbytek nechali na profících.
Stejně to vypadá i v Kladenské třídičce...RaS píše:Před pár lety jsem se byl podívat v jedné třídičce plastu v Praze přijel tam ten velikej popelářsky vuz vyhodil jim tam cca desetikubikovou kostku slisovaneho plastu , ta projela takovýma hrabema kde se zase nacechrala do puvodniho stavu takhle to jelo dal po páse mezi cca dvacet ukrajinek , které ručne vybirali pet láhve a jejich víčka házeli je do takovejch supaku kde se to drtilo na malé kusy.. z toho celkového objemu vytridili tak 10-20%.. zbytek se zase slisoval do menších kostek a sel do spalovny..
Protože ekologie je jeden z nejlepších současných byznysů, zvlášť, pokud se přitom na ekologii příliš nedbá...RaS píše:Mě jen překvapuje jak si hrajeme na ekologii a pak toho jde 90% do pece..
Noo myslím že jako u všeho, lze věc zneužít i využít jde jen o úhel pohledu... U pojmu ekologie k tomu dochází denno denně v masivním měřítku to když se toho chytí kapitál a zarytí extrémisté - z jejích úhlu pohledu je to ale OK, však ten pojem využívají, jenže ve svůj prospěchhobbyrobot píše:Protože ekologie je jeden z nejlepších současných byznysů, zvlášť, pokud se přitom na ekologii příliš nedbá...RaS píše:Mě jen překvapuje jak si hrajeme na ekologii a pak toho jde 90% do pece..
Budu asi už na černé listiněreta píše:Prosím proč mám u Gradova příspěvku na obrazovce místo videa černý flek?
zkus jinej prohlížečreta píše:Prosím proč mám u Gradova příspěvku na obrazovce místo videa černý flek?