hospudka

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Zamčeno
Engineer
Kontaktovat uživatele:

23. 10. 2017, 2:08

Pánové vysvětlení proč vyhrál Babiš je naprosto jednoduché. Dle mých informací objížděl již cca rok před volbami (ještě jako ministr) domovy důchodců a sliboval jim modré z nebe. Máme zde cca 7,5 milionů voličů, u voleb bylo cca 60% tedy nějakých 4,2-4,5 milionu voličů. Důchodců je cca 3 miliony, možná i víc. Stačilo získat na svou stranu řekněme 800 tisíc důchodců a měl to doma. Jeho PR team tohle ví naprosto přesně. Mentální úroveň některých těchto lidí je bohužel na levelu nezletilého dítěte, ale mají plné volební právo, koupit si takové "děcko" za koblihu, slib pár stovek k důchodu, slib že zatočí s těma co kradnů, přesvědčit bývalého komunistu, že on jediný vyvolený tu opět zavede pořádek je pak naprosto snadné ....
Podívejte se na fota z jeho volebních akcí na netu .... 9 z deseti lidí na foto jsou důchodci. K volbám šli tentokrát i ti staříci co na to jindy vcelku kašlali a brblali jen u piva .... a teď se máme na co těšit. :evil:
Jeho prachy a PR team dokáží všechny jeho prasárny zaretušovat a dokonce i mistrovsky přehrát na koaličního partnera a toho pohřbit, spolek s ním je polibek smrti. Uvidíme kolik stran si tohle uvědomí a v možné koalici s ním neskončí jako ČSSD (ne, že bych je nějak litoval). Na druhou stranu velké riziko je i hrát na nové volby .... mohly by dopadnout pro nás co se živíme výhradně svoji prací a za svoje ještě mnohem hůř.
A jen na okraj o tomhle víte? https://www.novinky.cz/domaci/452607-an ... sobek.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dle téhle matematiky ti co to házeli stranám jako Svobodní, Realisti, atd. (nic proti nim a jejich programům, sám bych třeba Svobodné i volil, ale ta volební matematika je jasná .....) u kterých bylo vysoce pravděpodobné, že neprojdou to vlastně hodili ANO
t256

23. 10. 2017, 5:51

Vicemene mas pravdu, podle dotazniku u voleb Babise volili predevsim lide nad 60let, ze zakladnim vzdelanim a nezamestnani.
Co dodat...
testone
Sponzor fora

23. 10. 2017, 6:29

t256 píše:Vicemene mas pravdu, podle dotazniku u voleb Babise volili predevsim lide nad 60let, ze zakladnim vzdelanim a nezamestnani.
Co dodat...
Prosím, odkud pochází ta informace?
díky za odpověď
....
p.s. volil jsem ODS
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
ZDENEK1.DOLEZAL

23. 10. 2017, 7:54

Ano inteligence zdrhá z měst - protože vzdělaní lidé nejsou vázaní jednou kolbenkou nebo ústavem a tak jim firmy umožňijí dělat z domu a na firmu musí tak na hlavní porady, ale i to se řeší videokonferencema.

No do důchodců bych se moc nenavážel - můj děda má 91 let je naprosto samostatný a se zájmem o to co se děje . Hrnul se k volbám už v pátek - vyfiknul se na to jak do divadla pro něj je to důležitá a slavnostní událost jít volit. Pro něj je EU stejné zlo jak MOSKVA A RVHP. -TAKŽE MACH.

Na fotkách z předvolebních akcí najdeš hlavně důchodce nebo smažky a to proto, že všichni ostatní normální občané tou dobou makaj, takže se hold nemůžou fotit.
fmodel
Kontaktovat uživatele:

23. 10. 2017, 9:09

Mex píše:
fmodel píše: Myslím že jsi trefil hřebíček na hlavičku .
Čím jako?
Tím, že inteligence zdrhá z měst? Opravdu? To někde kolem sebe vidíš?
Nebo tím, že je jich v kanclu 25 Ing? Tak to neumím posoudit, ale možné to samozřejmě je.
Nebo že mladí volili Piráty atd.? No u těch mladých bych tomu věřil, ale že vedení volilo ANO bych si moc netipnul. Nicméně je to možné, firmy jsou různé.
Nebo tím, že když nevyhrál náš kandidát, tak křičíme? Jednak nekřičíme, jenom jsme smutní. A to hlavně proto, že vyhrál kandidát velmi podivný, který se netají sklonem k fürerovskému stylu vládnutí a kolem něhož je moc a moc otazníků.
Jednoduchý ,v centrech měst se moc nebydlí ,většinou jsou tam důchodci a dědici bytů/domků .Noví nadějní středo - vysokoškoláci mají hypotéku a bydlení v satelitech ,což jsou vesnice nebo opravdu vesnice .

Mladí jsou nasraní na to co se děje, a tak piráti jsou jasní volba pro těch pár co nejsou líný jít k volbám.

No a ti s dětmi když vidí tu radost v Německu Francii ve Švédsku (kde mám ségru a synovce ,co naprosto nechápou jak švédská vláda mohla tak zpitomět a natahat tam takovou verbež)Belgii a Holandsku se musejí zamyslet nad tím jak dát facku Makrele a Junkrsovi aby se probrali .Prostě nestojíme o to aby budoucí vnoučata mlátili 3x denně hlavou o chodník a holky aby chodily v černých pytlích s dírama pro oči.
No a s tím Babyšem je to uvěřitelný ,proč by zvyšoval daně velkým firmám(to by si nasral do vlastního hnízda) když zaměstnancům důchodcům a chudším lidem stačí vidět že kleknul na živnostníky ,tedy jejich sousedy co se na oko mají dobře.Proto ho asi volilo tolik lidí.
No a to s tím kvičením je naprosto normální,nejvíc řvou ty co si hrají na demokraty protože na to mají prej morální právo a nezajímá je že jejich právo končí tam kde začíná právo jinejch,potom s oblibou různé neziskovky a sluníčka vydržovaný jen tím jediným správným establishmentem .
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Mex

23. 10. 2017, 9:23

Nesouhlasím s většinou toho, co jsi napsal.
Ale nechci být nařčen z kvičení, tak to komentovat nebudu.
fmodel
Kontaktovat uživatele:

23. 10. 2017, 9:42

Odpověděl jsem na tvoji otázku ,mé právo je napsat co si myslím a tvoje třeba nesouhlasit.To je naprosto v pořádku .
Engineer
Kontaktovat uživatele:

23. 10. 2017, 11:05

ZDENEK1.DOLEZAL píše:Ano inteligence zdrhá z měst - protože vzdělaní lidé nejsou vázaní jednou kolbenkou nebo ústavem a tak jim firmy umožňijí dělat z domu a na firmu musí tak na hlavní porady, ale i to se řeší videokonferencema.

No do důchodců bych se moc nenavážel - můj děda má 91 let je naprosto samostatný a se zájmem o to co se děje . Hrnul se k volbám už v pátek - vyfiknul se na to jak do divadla pro něj je to důležitá a slavnostní událost jít volit. Pro něj je EU stejné zlo jak MOSKVA A RVHP. -TAKŽE MACH.

Na fotkách z předvolebních akcí najdeš hlavně důchodce nebo smažky a to proto, že všichni ostatní normální občané tou dobou makaj, takže se hold nemůžou fotit.
Bohužel ale i Tvůj děda to v podstatě rovněž hodil AB. Nenavážím se do nich, jen jsem si dovolil objasnit situaci tak, jak to reálně je. Žiju na vesnici, kde je jich spousta a tak vím jaký mají názory ..... např. jsem se nedávno dozvěděl, že si někteří myslí, že dotace berou automaticky všichni podnikatelé, nebo že jedině osvícenej oligarcha tu udělá pořádek a zavře konečně ty zloděje. Další názor, že konečně jim ten Andrej pořádně přidá na důchod a že se budou mít líp (snažil jsem se jim vysvětlit, že se pletou, protože jim sice AB možná něco přidá, ale to co rozjela EET a další státní buzerace jim spustí takovou inflaci, že jim reálně spíš pětikilo ubral, ale je to naprosto marný, jsou hluší a slepí. Z mnoha z nich čiší jen závist a frustrace...... Nepomáhá ani argument, že ten kdo je ekonomicky aktivní má nějakou šanci si s inflací poradit, ale oni už vesměs ne ..... prostě jim vůbec nedochází, že si volbu Ano sami krutě zacálujou.
No a pokud AB volili nezaměstnaní tak jsem zvědavej co pro ně pěkného Ano připraví .... tipuju to na nějaký rekvalifikační kursy na řezníky v Kostelci nebo porcování kuřat ve Vodňanech.
ZDENEK1.DOLEZAL

23. 10. 2017, 11:13

Hluboce si vážím všech přispěvovatelů na tomto foru a že se neschodnem je normální a v pořádku.

Každý máme jné životní skušenosti a pohybujeme se v jiném prostředí proto jiný názor na věc.
Stejně se domnívám že tu budou do roka nové volby.
Vsadím se že se bude dál kydat špína mezi stranami ,ale něco změnit a dát do pořádku zákony půjde zase stranou.A to je to co mi vadí nejvíc, neschopnost se domluvit.
Grad

23. 10. 2017, 11:21

Tak tohle info kdo ho volil mne dostalo :shock: není to žádná sociologická analýza, ale přeci jenom...
A jelikož těch jeho otroků je docela dost a strach že příjdou o jedinou možnou i když mizerně placenou prácí je podstatný... no, poznají zač je toho loket, až sem dotáhne z venku pracanty a za 1/2 toho co mají teď :mrgreen:

Konec konců je to konečně venku jak to doopravdy myslí http://forum24.cz/video-budeme-bojovat- ... -se-babis/" onclick="window.open(this.href);return false;
fmodel
Kontaktovat uživatele:

23. 10. 2017, 11:37

Docela reálně se vyjádřil tenhle klučina ,zkuste si to přečíst,není to dlouhý elaborát.
https://www.krajskelisty.cz/stredocesky ... -internetu" onclick="window.open(this.href);return false;
lubos
Sponzor fora

23. 10. 2017, 11:55

No nevím, podle toho co píše asi volil Ano.
Ale je to jedno. Jestli ještě bude zvolený Zeman tak přesunu své firmy do zahraničí a tomuhle státu nezaplatim na daních ani o korunu navíc.
Bohužel jsou to ted dny, kdy se stydím za to že jsem Čech. Český národ toho v historii nemálo zažil a dokázal ( mnoho lidí položilo za naši vlast život) a myslím si že současný stav si nezaslouží, a ani my ne.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
Mex

23. 10. 2017, 12:06

lubos píše:
Souhlas ve všech bodech.
fmodel
Kontaktovat uživatele:

23. 10. 2017, 12:06

To jsou ale plačky na špatným hrobě ,Babiše si asi opravdu vytvořili naše slavné tradiční parlamentní strany když tunelovali zprava i zleva a lid byl akorát nasranej .A přesto že jsem Babišův nevolič tak tu nasranost lidí chápu.
lubos
Sponzor fora

23. 10. 2017, 12:09

Já nepláču, jen je mi z toho smutno.
Mít za premiéra takového člověka, to je vizitka národa.
http://reportermagazin.cz/a/wcyHM/babisovi-policajti" onclick="window.open(this.href);return false;
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
Zamčeno

Zpět na „Prevazne nevazne“