mám tady na firmě starou frézku Cincinnati Milacron SABRE 500. Stroj jde zapnout, ale často vyhazuje chybu serva, takže vhodný na předělání (vhodné vyměnit úplně vše

Pokud by měl někdo zájem tak se ozvěte. Nemám čas na nějakou opravu, proto jsem ochoten buď prodat a nebo prodat na opravu a zpětně odkoupit (sloužila by pak k vrtání a hrubování).
Stroj se už více než rok nepoužíval, tuším, že tam byl problém s výměnou nástrojů - buben s nástroji po vyklopení byl níž než měl být.
Nejspíše pokud bude někdo schopný vyřešit problém s bubnem(možná jen rozebrat,vyčisti a dotáhnout) a padáním serva(někdy to jelo celý den a pak spadlo, jindy co hodinu)tak ještě nějakou dobu poslouží v takovém stavu jako je teď.
Něco co jsem našel na internetu
X: 510 mm
Y: 381 mm
Z: 510 mm
table 650x432 mm
Load 350 kg
60-6000 ot/min
ŘS - Fanuc
Jelikož tady chtějí mít všichni cenu tak cena k jednání 80 tisíc - zavolejte, napište a můžeme se domluvit.
Stroj je pod proudem, příští týden někdy mezi 6-9.11 bude u nás jeřáb skládat jiný stroj tak by bylo možné tenhle naložit.
Pokud by měl někdo zájem tak se zkuste co nejdříve ozvat.
Video - pohyb os
https://photos.app.goo.gl/4VNP7VkTa6MBmeUt1" onclick="window.open(this.href);return false;
Přikládám pár aktuálních fotek.