TV SAMSUNG QE55Q6F 55palců

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
RaS

25. 11. 2017, 8:33

nechcete někdo TV.. uplně nová, jen vybalená .. postavil jsem ji a říkám si, že půjdu do 65ky :D

nechám ji o 20% levněji než ji najdete na jakémkoliv eshopu... takže třeba 32000,-
je se dvěma tunery

https://www.mall.cz/led-televize-cena/s ... parameters" onclick="window.open(this.href);return false;
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Jimmy

25. 11. 2017, 9:35

Pokud je z e-shopu a je nepoužitá, proč ji nevrátíš? :)
Soustruh SN320, Obrážečka Strigon GH400, CNC router Pacer Cadet, TIG AC/DC
Lishaack
Kontaktovat uživatele:

25. 11. 2017, 10:11

Přesně, mall mi vzal zpět bednu 3x když jsem vybíral a bylo to komplet zdarma..
A tož já sem tu přes povlaky, pokud chcete poradit, v tomhle mohu sloužit.
RaS

25. 11. 2017, 10:45

je vybalená, prasklej ten polystyrén v kterém byla zabalená.. je tady 14dní, nebudu se s nikým dohadovat...
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
tomik.tk

25. 11. 2017, 10:50

mozna se zeptat, ze obratem vezmu tu 65", by to nebylo nemozne ?
t.
RaS píše:je vybalená, prasklej ten polystyrén v kterém byla zabalená.. je tady 14dní, nebudu se s nikým dohadovat...
RaS

25. 11. 2017, 11:01

já ji nekoupil v eshopu a ani nebudu kupovat další v eshopu.. mám ji za o něco lepší cenu než z toho eshopu přes zaměstnaneckou slevu, ale nechci toho člověka zase otravovat s vrácením, protože až bych zase něco potřeboval tak by mě poslal někam..

neřešte vrácení prosím..

buď ji někdo koupí nebo si ji nechám, víc neřeším..
Monteg

25. 11. 2017, 2:07

No nejdřív se jděte na tu 65 podívat - myslím obraz na který budete koukat - stejný zdroj signálu
Chtěl jsem jí také ale po zhlednutí obrazu - klasické vysílaní u nás 90% využití na to se nedá koukat - u vás v Praze máte jiné možnosti
Jsem zůstal u 55
Milan+

25. 11. 2017, 8:22

Co tam v tv dávaj za ty prachy? :D
RaS

25. 11. 2017, 8:32

to je platba za QLED technologii a dva tunery..
jednotunerovka stojí míň..
Odpovědět

Zpět na „Prodej“