CNC souřadnicová vrtačka

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Zamčeno
karelsklo

30. 5. 2016, 3:32

Ahoj,prodávám souřadnicovou vrtačku gillardon.Řízení předělané na KM a mach 3,samozřejmě kuličkové šrouby (originál).
Rozjezdy X 600 mm,Y 400 mm,Z cca 850 mm.
Chtěl jsem z ní udělat 2 stroje (vrtačku+lehkou frézku),vedení stolu je litina.
Dají se na ní v pohodě frézovat plasty,AL jsem nezkoušel...
Stav slušný,otáčky se mění variátorem (500-2500),možnost závitování (není zapojené).Stůl má T-drážky,já na tom mám hozenou ještě duralovou desku.Kužel MK 4.
Cena je 60 000,-vč PC,mach je v demo verzi.
Hmotnost kolem tuny.
Přílohy
Photo0398.jpg
Photo0397.jpg
Photo0400.jpg
Photo0401.jpg
marli
Kontaktovat uživatele:

30. 11. 2017, 6:40

Ahoj, je vrtačka ještě k mání?

Milan
Zamčeno