Podme teda k veci ako nahle som zacal zarabat tak viac menej vrazam do dielne a nejakeho toho hobby auto-moto alebo cestovanie.
Fotky s nejakym vercajchom pracami a popisom

vrtacka s dorobenym chladenim stolom lampou a krytom na spony, nieje to moc pouzitelna masina treba si ju dokoncit hlavna pricina bude vsetkym znama vola vo vretene a neustale prehadzovanie remenov ( z casti vyriesilo chladenie )
Brusku jej kupu nelutujem za ten peniaz je slusna aj ked ju chcem vymenit za bad20 / elko
a v pozadi doma robeny lis ktory som staval koli jednemu vyhnutemu zvarencu

"skodovka" pouzivam ju na meranie klukoviek tak vypadala ked som ju kupil
prisla do rany za par korun asi len 30 eur viac menej doma zavadzia

cista

Cocka Jassic 160 a nou to vlastne aj cele zacalo prva hodnotnejsia dlho vytuzena vec v dielni zvaranie je obor co ma zvlast bavi a momentalne aj zivy
vozik je samodomo jej kupu rozhodne nelutujem

kompresor nemam na fotke ale mam presne tento 52DC zatial mi postacuje, pomohol mi streknut auto rozobrat napravy, vela veci vycistit je to naozaj vyborny pomocnik ci uz po pripojeni razoveho utahovaku alebo hvlp pistole
Potom mam pilu evolution rage ale jej kupu lutujem je to sice kvalitny ale drahy rez tct kotucom
nostalgicke okienko

torzny momentak od tony ( ktory udajne nieje moc presny ) mam ho len na ozdobu zohnal som ho za dobry peniaz nepracoval este je komplet zo zarucnym listol
tak isto aj tuto malu tona golu

velky pomocnici u mna v garazi

vela rucneho naradia tu mame goly 1/4, 1/2, 3/4, 1

meradla to je moja ♥ ( sublery analog/digital, mikrometer, uhlomer analog/digital, radiusove mierky, zavitove metricke mierky, sparove mierky, hlbkomer, nozove pravitka, odchylkometre, momentove kluce ... )

mam rad aj finalnu upravu vyrobkov - lakovanie ale to zatial len okrajovo nemam a ani tak skoro nebudem mat peniaze na nejake lepsie vybavenie tak len klasika spomenuty kompresor odkalovac regulator hvlp pistole rozne trysky plnic laky alebo smejdne farby podla chuti

dewalt excentricka bruska D26410 - vyborny pomocnik pri priprave lakovania

toto leto som vymenil pc aby mi utiahol autocad a konecne som sa dostal ku nemu a zacal v nom pracovat dalsia vec ktoru by som sa chcel naucit co najlepsie
nieco z prac
renovacia stelly na motoplosine na ktoru som sa pytal aj na tomto fore ( vzduchove piesty ) nakoniec to vyriesil 2.5 tonovy zdvihak

Bandet steelies - vyroba stolice na presne rozrezanie plechacov a jeho opetovne zvarenie ( rozsirenie )

takzvany celozivotny projekt

co by som chcel do buducna ?
Sv 18, FA3, Bad 20, nejaku tu rucnu plazmu Jasic no uvidime ako bude ..... samozrejme sa s tym aj co najlepsie naucit pracovat