SolidCam
Prosím o pomoc se SolidCam R12. Stáhl jsem si demo a k tomu manuál ale nemůžu najít v SolidWorksu ani v SolidCamu modely k procvičení, které by se měly nacházet na nějakém přiloženém DVD které nemám.
Jedná se o modely:
2.5D frézování KRYT.sldprt
3D frézování TVARNIK.sldprt
Vysokorychlostní obrábění TVARNICE.sldprt
Obrábění s polohováním UPINKA.sldprt a pro toto cvičení potřebujete
z přiloženého DVD zkopírovat soubor Fanuc5a.mac do složky Gpptool v SolidCAM adresáři.
Můžete mi někdo pomoct a uvedené modely poslat nebo poradit kde je najdu?
Předem díky za pomoc
Vašek
Jedná se o modely:
2.5D frézování KRYT.sldprt
3D frézování TVARNIK.sldprt
Vysokorychlostní obrábění TVARNICE.sldprt
Obrábění s polohováním UPINKA.sldprt a pro toto cvičení potřebujete
z přiloženého DVD zkopírovat soubor Fanuc5a.mac do složky Gpptool v SolidCAM adresáři.
Můžete mi někdo pomoct a uvedené modely poslat nebo poradit kde je najdu?
Předem díky za pomoc
Vašek
Ahoj, mam dotaz, stahl jsem si demo verzi Solidcamu 2009, nainstaloval bez problemu, ale mam pocit ze mi nejak nespolupracuje se Solidworks a nebo jsem kopyto, Solidworks mam 2009 SP0. Jak poznam, ze je SolidCam integrovany? V Solidworks se mi vubec nic nezmenilo (je potreba nekde neco nastavit)? Pokud pustim Solidworks a pak Solidcam, tak s emi jen objevi dalsi okno Solidcamu ale nic v nem nejde dela v podstate. Pokud by nekdeo vedel co delam blbe, poradte prosim. Diky
to je spatne vypada to ze se ti to neintegrovalo do sw.
Mela by byt normalne v menu polozka Solidcam.
Pokud tam neni tak nejdriv: moznosti-doplnkove moduly a tam jestli je moznost zatrhnout polozku Solidcam.
Pokud tam nebude tak bych zkusil
regsvr32 -u "c:\Program Files\SolidCAM2009\Solidcam\HostLibSW.dll"
a pak
regsvr32 "c:\Program Files\SolidCAM2009\Solidcam\HostLibSW.dll"
(samozrejme uprav podle toho kde mas SC skutecne nainstalovan)
Je to odregistrovani knihovny ktera se stara o integraci a pak jeji znovuopetne zaregistrovani
Mela by byt normalne v menu polozka Solidcam.
Pokud tam neni tak nejdriv: moznosti-doplnkove moduly a tam jestli je moznost zatrhnout polozku Solidcam.
Pokud tam nebude tak bych zkusil
regsvr32 -u "c:\Program Files\SolidCAM2009\Solidcam\HostLibSW.dll"
a pak
regsvr32 "c:\Program Files\SolidCAM2009\Solidcam\HostLibSW.dll"
(samozrejme uprav podle toho kde mas SC skutecne nainstalovan)
Je to odregistrovani knihovny ktera se stara o integraci a pak jeji znovuopetne zaregistrovani
ne to problem neni.je jedno kolik mas SW.
Takze v doplnkovych modulech ho nemas?
Muzes tipnout screen jak vypada SW po startu a treba obsah tech doplnkovych modulu?
Jeste bycch klidne zkusil odinstalovat SC a pak znovu naistalovat...
V prubeu instalace by se melo bjevit okno s tim ze integrace probehla v poradku
Takze v doplnkovych modulech ho nemas?
Muzes tipnout screen jak vypada SW po startu a treba obsah tech doplnkovych modulu?
Jeste bycch klidne zkusil odinstalovat SC a pak znovu naistalovat...
V prubeu instalace by se melo bjevit okno s tim ze integrace probehla v poradku
Aha zkusim odinstalaci a novou instalaci. V doplnkovejch modulech neni ale je tam surfcam kterej jsem zkousel, ale nasledne odinstaloval. je pravda ze behem instalace sc mi to nenapsalo ze to probehlo v poradku, proste to jen tak skoncilo. diky
tak po preinstalaci mi to napise, ze sw nemuze natahnout jeden doplnkovej modul a nekolik dalsich chyb
takze asi preinstaluju cely visty a snad bude klid. ach jo, to bude pekny vikend
diky za podporu dam vedet jak jsem dopadl