pokud to sklíčidlo je v stavurehy1 píše:

Pokud potřebuješ přesné sklíčidlo, kup si nové, bude běžet cca

A pokud potřebuješ aby to běželo skutečně dobře, tak se zásadně používají měkké pakny, které se vždy protočí pro konkrétní dílec.
pokud to sklíčidlo je v stavurehy1 píše:
A jak jsi měřil to vřeteno?rehy1 píše:Tak dle kresby pozice 1 háže 0,07 a pozice 2 háže 0,02. Takže asi nová hlava mě nemine
Vřeteno 0,01 a S tím dokážu žít
No já bych neházel flintu do žita - oměř si i tu plochu dle dalšího obrázku Podobně jako jsi měřil přírubu dle 2.rehy1 píše:Tak asi budu za pako, ale přeměřil jsem znova vřeteno a je do 0,01 a to ikdyž dám hodinky jinde. Možná jsem minule hodinky moc natlačil. Nevím. Když zatlačím rukou tak se ručička ani nehne. Pokusím se někoho ukecat ať to přemněří.
S novým sklíčidlem jsem už smířen. Jen nevím jestli přírubu koupit a to je asi 1500 a víc, nebo někomu zadat zakázku.
S paní Arvou bych ho v těhle intimních místech snad ani moc neseznamoval.Jestli nevymysleli jinou arvu, než tu co se oplachuje vodou, a je málo účinná.rehy1 píše:tak změřeno a prakticky se nehne z 0 jen sem tam přeskočí na drobné nečistotě co ještě nepovolila a je zpět na 0. A po seznámení s Arvou a hadrem se to určitě ještě zlepší.
To samé i obvodová házivost. Tu přírubu ještě vyzkouším znova dám ji šanci.
Závit u Boxforda je 1 1/2 x 8TPI - přírubu si buď sám vytočíš z kusu kontilitiny, nebo se domluv s někým ať ti jí vytočí, nebo si jí kup - normálně jsou na netu všude - protože pokud se nepletu, tak warco je taky stejný závit a první Harrisony to samý (v začátku dokonce Harrison přímo Boxfordy prodával).rehy1 píše:Si mě moc nepotěšil s tou deskou. No závit se tváří jako 1 1/2" , ale to musím koupit měrky. Unašeč bych mohl zkusit vyrobit, jen na chalupě mě vždy tlačí čas, proto jsem si koupil hračku domů. Asi si dám poptávku tady na fóru. Přece jen jsou tu mnohem zkušenější než já.