Co si pamatuju tak to tak bylo prodalo se prvnímu co se ozval - pokud to berete jako pravidlo - zapsat do pravidel fora - nemám s tím problém
Pokud si chceš kupujícího vybrat nebo čekáš na nejvyšší cenu tak na to je aukro a bazos - za žádnou vyší cenu jsem to neprodal cena byla jasně daná nic víc nic miň jen to bylo bez práce
To samé pokud někdo prodává jak se říká s oblibou i jinde - nikde jinde jsem zboží nenabízel jen zde
A po tomhle už nikdy nic prodávat nebudu
Vakuová pumpa
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Nevím co se rozčiluješ ,psal jsem všeobecně i pro ostatní a se zkušenostmi i s jinými .Ještě jednou si přečti co jsem psal a pak se urážej jak stará panna .Monteg píše:Co si pamatuju tak to tak bylo prodalo se prvnímu co se ozval - pokud to berete jako pravidlo - zapsat do pravidel fora - nemám s tím problém
Pokud si chceš kupujícího vybrat nebo čekáš na nejvyšší cenu tak na to je aukro a bazos - za žádnou vyší cenu jsem to neprodal cena byla jasně daná nic víc nic miň jen to bylo bez práce
To samé pokud někdo prodává jak se říká s oblibou i jinde - nikde jinde jsem zboží nenabízel jen zde
A po tomhle už nikdy nic prodávat nebudu
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Nevím co vás vede k názoru že jsem uražen jak stará panna?
Jen jsem konstatoval že již nic prodávat nebudu
Chtěl jsem jen pomoct kolegovy s prodejem někomu udělat radost - představa že to ještě někomu poslouží
A jako každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán mi byl nabídnut BAN nebo označení nedůvěryhodný prodejce
Jen jsem konstatoval že již nic prodávat nebudu
Chtěl jsem jen pomoct kolegovy s prodejem někomu udělat radost - představa že to ještě někomu poslouží
A jako každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán mi byl nabídnut BAN nebo označení nedůvěryhodný prodejce
Kdo nechce rozumět nerozumí .Tím bych to skončil.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Mě je to jedno, psal jsi že dovezeš okolí Loun. Kdyby jsi napsal osobní odběr tak bych si přijel a bylo by to hotové.
Stačilo mi odepsat na sz kterou jsem poslal ( třeba : vyser si voko nikam to nepovezu nebo si pro to přijed) a nebylo co řešit.
Bylo by to minimálně slušné, odpovědět.
Stačilo mi odepsat na sz kterou jsem poslal ( třeba : vyser si voko nikam to nepovezu nebo si pro to přijed) a nebylo co řešit.
Bylo by to minimálně slušné, odpovědět.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
Od Montega to beriem-budis- v poriadku aj ked som to rozoberanie ihned odvolal a chcel poslat zasielkovnou.
Ale od Tomika to bolo tiez trochu ....
Predstav si situaciu zo stojis v masarstve na kvalitnu sunku. Predavajuci povie ze mame, ale uz len tuto poslednu. Ok, zoberiem ju.
Vtom sa zozadu z radu ozve, "ja ju chcem, zoberiem aj so smradom a este prihodim aj tringelt"
Predavajuci povie , dobre, je Vasa.
Co si myslis , co by si spravil v tom momonte ked ti tvoja sunka putuje do tasky toho zo zadneho radu?
Tu, na nete je situacia, ze si nevidime do tvare. Skoda.
Ale od Tomika to bolo tiez trochu ....
Predstav si situaciu zo stojis v masarstve na kvalitnu sunku. Predavajuci povie ze mame, ale uz len tuto poslednu. Ok, zoberiem ju.
Vtom sa zozadu z radu ozve, "ja ju chcem, zoberiem aj so smradom a este prihodim aj tringelt"
Predavajuci povie , dobre, je Vasa.
Co si myslis , co by si spravil v tom momonte ked ti tvoja sunka putuje do tasky toho zo zadneho radu?
Tu, na nete je situacia, ze si nevidime do tvare. Skoda.
rocnik 1976 -stolár, trosicka uz aj strojar.