https://www.youtube.com/watch?v=1q0N4FVbd2A" onclick="window.open(this.href);return false;
Někde mám krabičku novejch čtverhránků taky, ale 100kg, to teda klobouk dolu, doufám že je máš a nenechal si je tam na dešti ležet

Jo pro 10 lidíDwPetr píše: No ono reálně ti to vystačí na zbytek života
já svoji zkušenost psal už někde v sousedních tématech- u nás byl ve šrotu fousatej idiot,kterej měl nástrojový železo i v litinové desce s T- drážkama. Zaplať Bůh už je v p.. Jinak,co se týká nástrojových želez,tak na tohle téma jsem zrovna tenhle týden vedl hovor s jedním poměrně velkým překupníkem VBD a nástrojovek- uhlíkovky,jako normální šrot,za rychlořezky prá v Deutschlandu dostává pod dvě éčka za kilo..Pochybuju,že kdyby tady někde platili víc,vozil by to ven..Samozřejmě to protřídí a co jde,tak prodá na na přebroušení ještě tady za dvě až čtyři stovky za kilo.. Takže asi tak.hausnumero píše:U nás v kovošrotě platí za vykupuvané železo cca 4,50 za kilo a nerozlišují, zda je to železo do betonu, či nástrojová ocel... Obyčejné železo prodávají za 12 Kč za kilo, ale co chci říci, jiné je to u nástrojovky. Před měsícem jsem tam našel nějaké frézky, vrtáky apod., naúčtovali mi za to 45 Kč za kilo, to jsem ještě spolknul, ale o týden později již za to samé chtěli 80 Kč za kilo. Když jsem se ptal, proč takový cenový skok, odpověděl mi, že ceny se zvedly a že za ocel HSS se platí víc... Tak nevím... Jaké zkušenosti máte s cenami vy?
Dost zalezi na tom kdo do toho kovosrotu jezdi... tam kde jim vozi z fabrik zlamane nastroje se to naucili rozlisovat dost rychle, tam kde jim maximalne kutil doveze pul kila zlamanejch vrtacku se jim nevyplati to resit a nahazi to do kontejneru s plechovkama...hausnumero píše:U nás v kovošrotě platí za vykupuvané železo cca 4,50 za kilo a nerozlišují, zda je to železo do betonu, či nástrojová ocel...