Lepí se i mosty, co je v tom za problém?origosch píše:Lepí se boty, klobouky, krabice na boty, dokonce i řemenice. Zavání to už "řemeslo braň se!"
CNC ve FreeCAD
Nepsal jsem že locktite neni na to vhodný ale že to podle mě neni vhodné řešení.
Pokud se dá předpokládat že to bude muset rozbebírat at už z jakýchkoliv důvodů je to opruz.
Věřte že jsem rozbral hodně strojů a nikde jsem to nepotkal.
Neříkám že to je obecně špatné řešení ale podle mě to jen přidělá práci do budoucna.
Pokud se dá předpokládat že to bude muset rozbebírat at už z jakýchkoliv důvodů je to opruz.
Věřte že jsem rozbral hodně strojů a nikde jsem to nepotkal.
Neříkám že to je obecně špatné řešení ale podle mě to jen přidělá práci do budoucna.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
A na tvoje doporučení zajištěno červíkem M6.lubos píše:Máš tam alespoň pero?
Pokud se dobře pamatuji teplota pro mez stanovitelnosti u epoxidu je okolo 90°.
Myslím že ani ten locktite není úplně vhodné řešení. Dáš tam alespoň z boku červík?
.
Jak se to dělá správně nevím, já jsem nasadil řemenici a protože je stejně jako hřídel ze taky železa díra při vrtání stojanovkou z Globusu neuhnula.atlan píše:Taka diera na cervik sa asi frezuje ze, a ako sa to riesi ked je remenica hlinikova a oska ocelova? Ako sa nareze zavit?
.
Protože je hřídel malinko delší vytisknul jsem si pod motor Y plnou podložku.
Abych nemusel šrouby tak dotahovat a řemen zůstal napnutý nalepil jsem na ABS podložku 1mm gumu. A protože jsem nechtěl odřít barvu pod maticema vytobil jsem si i plastové podložky pod matice
Budu protahovat kabely a mám obavy že jsem si vyrobil komplikaci v tom, že všechny kabely z celého stroje vedou do jedné díry.
Mohl jsem jich vedle sebe na zadní straně nasázet více. Problém snad nebude v tom, že by se kabely do trubky nevešly,
ale začínám mít obavy, aby se mi při protahování v tom bludišti na křižovatkách do sebe nezamotaly do vánočky.
Ucpal jsem všechny díry kromě té kterou chci protáhnout Ze zadu jsem nasadil hadici vysavače a prosál jsem si provázky, za které protáhnu kabely. K havarijním mikrospínačům Y a X dám cokoliv nestíněného co najdu, třeba UTP.
Ke krokovým motorům (5,3A) musím kabely teprve objednat, jejich průřez a stínění/nestínění jdu nastudovat do jiné sekce tohoto fóra.
Nejdelší kabel od krokového motoru Z bude mít tak 3,5m.
Abych nemusel šrouby tak dotahovat a řemen zůstal napnutý nalepil jsem na ABS podložku 1mm gumu. A protože jsem nechtěl odřít barvu pod maticema vytobil jsem si i plastové podložky pod matice

Mohl jsem jich vedle sebe na zadní straně nasázet více. Problém snad nebude v tom, že by se kabely do trubky nevešly,
ale začínám mít obavy, aby se mi při protahování v tom bludišti na křižovatkách do sebe nezamotaly do vánočky.
Ucpal jsem všechny díry kromě té kterou chci protáhnout Ze zadu jsem nasadil hadici vysavače a prosál jsem si provázky, za které protáhnu kabely. K havarijním mikrospínačům Y a X dám cokoliv nestíněného co najdu, třeba UTP.
Ke krokovým motorům (5,3A) musím kabely teprve objednat, jejich průřez a stínění/nestínění jdu nastudovat do jiné sekce tohoto fóra.
Nejdelší kabel od krokového motoru Z bude mít tak 3,5m.
.
Nerozumím tomu, proč chceš nízkoimpedanční silová vedení dávat do stíněných kabelů a vysokoimpedanční vedení ke snímačům vést nestíněně.
SABLE-2015