hospudka

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Zamčeno
Balloo

14. 1. 2018, 2:04

tumlik píše:http://www.vyzvavedcu.cz/ sepsáno 17. srpna 2015, kdo to nechce hledat, tak je to čtvrtej řádek na konci. Doporučuju přečít pomalu a důkladně, pochopit o co v té výzvě šlo a kdy byla sepsána, jak se jeví to vyjádření s odstupen 2,5 roku.
Doporučuju si také prolétnout kdo všechno to podepsal, jména jako pánek a nespočetná řada lidí věnujících se tomuto etnobyznysu ač na veřejnosti se prezentují jako altruisti je alarmující a přitom všichni tlačí lidem do hlavy že je jich tu všehovšudy 12 !! tak k čemu tolik "neziskovek"....? Těch miliard co v tom lítá to všichni decentně zamlčují, babiše nemám rád, ale změním názor až na podzim, pokud se tam dostane, pokud tady těm politickým neziskovkám šlápne na gágor a zavře kohoutky z rozpočtu ke státnímu cecíku, jinak ne

to jen takové přispění k Drahošovi :wink: , že je Drahoš uměle vytvořený konstrukt jsem se přesvědčil po jeho vyjádřeních v diskuzích, kdy ten chlap není schopný říct svůj názor, jen obecně ploché věci co se tak denně čte v novinách.
Jeho velká chyba byla, že mildu vyzval na diskuzi, tohle neměl dělat, na mildu bohužel nebude mít argumentačně a ten si ho na ten chleba fakt namázne, měl jít do druhého kola někdo jinej, kdo by měl větší šanci. Mildu porazí jen dva kandidáti, jsou jím Jan Becher a Rudolf Jelínek :D

Jinak mě potěšil propad pana narcise horáčka na pěkné čtvrté místo, bude mít teď jistě dost času na četbu jeho 20ti tisícové knihovny, pan veledůležitý kulturní antropolog :lol:

edit: engineer byl rychlejší :wink:
Taky Babiše nemám rád, sice ho neznám, ale znám dost bohatých lidí ( ne tak jako on ) a světe div se ani jeden si na to nevydělal potctivě. Ale jak píšeš, pokud jim rozšlape rypáky tak proč ne, V tomto brutálním bordelu se to dá alespoň trochu přibrzdit.
Josef
Sponzor fora

14. 1. 2018, 2:06

Jediný, s kým by Miloš do diskuse nešel ani za nic, je Topol. Tam by byly situace naopak.
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

14. 1. 2018, 2:07

Josef píše:Jediný, s kým by Miloš do diskuse nešel ani za nic, je Topol. Tam by byly situace naopak.
s tím se dá rozhodně souhlasit :wink:
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Balloo

14. 1. 2018, 2:11

Svatá pravda pánové.
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

14. 1. 2018, 2:19

drahoš mě bohužel silně připomíná pana "ehm Fischera" z roku 2013, akademická jalovina :roll:

mimochodem kdo se nad tím zamyslel proč bylo najednou tolik kandidátů s podporou poslanců a sněmovny, tak je to proto, že to byla taková pojistka proti MZ aby nebyl zvolený v prvním kole, tzv. rozředění hlasů, dvoukolové volby jsou pánové čistej podvod !!!!! :)
t256

14. 1. 2018, 2:21

Zeman je srab, kdyz do diskuzi posilal toho sveho nohsleda Ovcacka, misto toho aby se jako chlap postavil svym protikandidatum. Ake jak vidno, mnoho volicu se v takovem jednani vzhledlo...
Josef
Sponzor fora

14. 1. 2018, 2:22

tumlik píše:..... dvoukolové volby jsou pánové čistej podvod !!!!! :)
Ty už jsi jak ten Bureš....
ok1in

14. 1. 2018, 2:26

Josef píše:
To je opravdu silný a fakty podložený argument :mrgreen:
První kolo má vítěze, OK, ale my to neuznáme a uděláme ještě jedno. Co mi to jen připomíná? Aha, jistá referenda, která se napoprvé nepovedla, tak je raději opakovali - až docílili toho "správného" výsledku... :evil:
Komunikace, telemetrie, automatizace, pohony...
t256

14. 1. 2018, 2:32

To je blbost, vyhraje proste ten kdo dostane vic jak 50% hlasu. Pokud ma nekdo pres 50% uz v 1 kole, zadne 2 kolo nebude.

Mi to naopak prijde velmi rozumne. Mohlo by se taky napriklad stat, za pokud bude 20 kandidatu, pri jednokolovem systemu by se teoreticky mohl stat prezidentem nekdo, koho by volilo jen neco malo pres 5% volicu.
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

14. 1. 2018, 2:38

jestli myslíš tu diskuzi s fíkusem, tak tam právě soukup pozval přímo ovčáčka, jinam se tuším nikdy necpal, každopádně že to byl kalkul MZ je jasné a to jsem to sledoval v rámci možností nadprůměrně. Na nějaké debatě kde měli ti ostatní hodinu, tento týden tuším byla, tak se skoro půl hodiny bavili o mildovi... jak duté hlavy furt dokola, jediný hanig řekl kloudnou větu, to bylo k uzoufání, žádná koncepce, něco co by mohli voličům říct, prostě nic..... asi nejvíc frustrovanej jsem byl z horáčka, to se nedalo poslouchat, samé já já já, jajáček.
t256

14. 1. 2018, 2:44

Ja televizi nemam, takze ty diskuze nesleduju. Osobne ale neucasti Zemana nerikam kalkul, ale zbabelost vyrikat si nazory z oci do oci.
Balloo

14. 1. 2018, 2:45

Jak píše tumlík, tolik kandidátů bylo jen pro to aby to Zeman nevyhrál v prvním kole. Hlasy se rozdrobily.

Jen mi není jasná jedna věc. Že nikoho z Vás kdo jde proti Zemanovi a Babišovi nenapadne, že je přinejmenším podezřelé, když neslyšíme celý den ze všech médií nic jiného jací jsou to vlastně lidi.

Pro mě je to signál, že něco není v pořádku. Stejně jak Čapí hnízdo, jak to že to nikdo neřešil před pěti lety. Jak to, že se to začalo řešit až poté co ANO začalo přerůstat všem přes hlavu? Mimochodem čapí hnízdo je kauza z 2009 a ANO nastoupilo do vlády 2014, opravdu Vám tu nic nesmrdí?
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

14. 1. 2018, 2:48

Josef píše:
nejsem jak Babiš a dost mi vadí i ty přezdívky co se obecně používají, bureš, ovar atd, napíšu jméno a za to klidně že je osel, to je OK, to je legitimní, ale takhle to značně snižuje váhu toho tvého příspěvku i když by mohl být přínosný :wink:
t256 píše:To je blbost, vyhraje proste ten kdo dostane vic jak 50% hlasu. Pokud ma nekdo pres 50% uz v 1 kole, zadne 2 kolo nebude.

Mi to naopak prijde velmi rozumne. Mohlo by se taky napriklad stat, za pokud bude 20 kandidatu, pri jednokolovem systemu by se teoreticky mohl stat prezidentem nekdo, koho by volilo jen neco malo pres 5% volicu.
mýlíš se, vítěz jen ten kdop dostane nejvíc, ne padesát a já ti řeknu proč,20 kandidátu by nikdy nebylo, kdybys to sledoval tak víš, že jako kandidát na prezidenta potřebuješ 50k podpisů, to splnili jen tři, ti ostatní jsou právě ta pojistka od vyčůraného senátu, jak se dnes prokecl štěch u moravce, právě k rozředění hlasů, dvokolové volby jsou podvod :wink:
Grad

14. 1. 2018, 2:55

Předně chci řící aby jste všichni šli v 2. kole volit!

Argumnenty a fakta média dnes moc nepředkládají, bohužel :-( nikdo nemá čas to studovat a analyzovat... Na analýzy a komentáře skoro všichni novináři již dávno rezignovali, takže media jako podklad k rozhodování už raději nebrat.

Celé to hemžení nahoře jednou za pár let (moderně se tomu říká volby) je jenom divadlo pro voliče. Jde o boj zájmových skupin jen na oko, aby si to co se bude dít jakože posvětili lidem.

Volby jako svátek demokracie tak jak to plyne z původu slova? Tak vůle lidu je těm nahoře už dávno však víte co...

Tak proč ta výzva na začátku příspěvku? Nuže ten starý muž na hradě již dávno nic neřídí, natož nějaké mocenské hry. Pomyslný prst na spoušti tam drží jiní...
Ta volba v 2. kole bude o tom, zda a jak dlouho bude u kormidla ve vládě ten všeho schopný muž posedlý moci...
A teď nějaké argumenty, které již musíte nastudovat a analyzovat sami:
http://neovlivni.cz/jak-posiluje-statni ... ove-vlady/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 945&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
koblihova stb kohorta.jpg
Nedělám si iluze, že na straně druhého kandidáta nejde o zájmy jiných skupin jež byli u moci do teď, rozhodněte sami kdo a jak bude na další léta ovlyvňovat váš život a jako mustr k tomu si vemte třeba tři různa období:
- do II sv. války
- po II sv. válce
- po sametu

Jděte proto k volbám a volte svoje vlastní a opravdové zájmy na kterých vám a vaším blízkým opravdu záleží a nepodléhejte emocím a iluzím předkládaným v médiích. Použijte vlastní hlavu a selský rozum ;-)
Zvolte pro sebe to menší zlo!
t256

14. 1. 2018, 2:58

Proc by nemohlo byt 20 kandidatu? Muze jich byt treba 100, pokud sesbiraji podpisy.
Zamčeno

Zpět na „Prevazne nevazne“