hospudka

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Zamčeno
Mex

14. 1. 2018, 4:00

robokop píše:Kde je ten prezidentsky dekret co sem pozve ty uprchliky
A co bys chtěl slyšet?
Prezident je u nás tradičně velmi respektovaná funkce. I když třeba nemá moc výkonných pravomocí.
A představitel této respektované funkce do značné míry utváří veřejné mínění a názorovou orientaci.

A mimochodem: kdyby nějaký náš hypotetický prezident v roce 2015, podobně jako Angela Merkel, prohlásil: přijďte k nám všichni, rádi vám pomůžeme ve vašem těžkém údělu atd. ...
Myslíš, že kdyby se pak skutečně začaly valit davy nájezdníku, tak že by nějaká silová složka proti vůli prezidenta nějak razantně zasáhla? Podle mě ne.
Balloo

14. 1. 2018, 4:01

Josef: Je to na hodně stránkách tak třeba tady: https://www.parlamentnilisty.cz/profily ... lost-83400" onclick="window.open(this.href);return false;
Mex

14. 1. 2018, 4:03

fmodel píše:úplně všichni by šli jen proti němu a tomu by se neubránil ani pánbuh.Vždyť se stali všichni kamarádi a určitě spojenci proti němu :lol: Ještě že není tak prostoduchej aby na to skočil.
Jasně, je to tak.
Co by chodil do nějakých debat.
Nakonec co je prostému lidu do nějakých jeho názorů. Mají mu to tam hodit a na nic se ho neptat, že.
:-(
fmodel
Kontaktovat uživatele:

14. 1. 2018, 4:05

t256 píše:
Nevim proc by se v diskuzi neubranil, pokud by argumentoval jednoduse a vecne.
,,Pojď na férovku proti naší ulici!" keci zrovna jako tobě dá na budku 7 frajerů ,tak tady by šli po něm i s moderátorem .
Zemana jsem nemusel, ale to jak se ho snažej dostat skoro všichni ve mě probudilo tu Českou povahu -když někdo na náměstí někoho kopne do zadku tak se směju a je to zábavný ,-když jich je víc nebo ho mlátěj dlouho jdu pomoct !.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
lapa
medaile za lepsi forum

14. 1. 2018, 4:10

Balloo píše:Zkuste si najít jak migranti napadli Americkou reportérku jakmile kameramanovi došli baterky v kameře a světlo zhaslo. Vykloubili jí všechny končetiny jak se o ni rvali, roztrhali na ni hadry atd. hodně výživné.
Prosim te, usetri nam praci s hledanim a dej sem odkaz. Diky. Ze zprávy JPP se mozna stane fakt.
Jinak je to pro mne jak ze skoly - heč, ja něco vim, ale nepovim ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
t256

14. 1. 2018, 4:13

Kdyz Zeman z debat utekl, byli v takove pozici vsichni ostatni a tu odvahu prijit nasli. Kdyz on kope do ostatnich, nemuze se divit ze pak dostane nakladacku :-) Mi by ho tedy lito rozhohodne nebylo, zvlast kdyz jedine co by mohlo utrpet je jeho jesitnost.
fmodel
Kontaktovat uživatele:

14. 1. 2018, 4:15

lapa píše: Prosim te, usetri nam praci s hledanim a dej sem odkaz. Diky. Ze zprávy JPP se mozna stane fakt.
On je problém že hromadu věcí si člověk neukládá -stačí vidět nebo číst jednou,kdyby věděl že je to potřeba k diskuzi o presidentovi tak si to asi uloží :wink:
Balloo

14. 1. 2018, 4:17

lapa: https://www.youtube.com/watch?v=bO12X1nhzzk" onclick="window.open(this.href);return false;

Jak píše fmodel neukládám si všechno, i ten spis o Drahošovi jsem někde četl ofocený orginál.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Mex
Vim
Slo o to ze nekdo stavi protikampan na necem co neexistuje
Stejne jako ten clanek tehda
Obcas lidi nejsou tak blby a neco si overej
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
fmodel
Kontaktovat uživatele:

t256 píše:Kdyz Zeman z debat utekl, byli v takove pozici vsichni ostatni a tu odvahu prijit nasli.
Myslíš to přátelské klábosení co bylo v televizi,jak si navzájem přizvukovali :lol:
Balloo

14. 1. 2018, 4:20

t256 píše:Kdyz Zeman z debat utekl, byli v takove pozici vsichni ostatni a tu odvahu prijit nasli. Kdyz on kope do ostatnich, nemuze se divit ze pak dostane nakladacku :-) Mi by ho tedy lito rozhohodne nebylo, zvlast kdyz jedine co by mohlo utrpet je jeho jesitnost.
Ten si dá pana koktu Drahoše za škraň, požvýká a vyplivne.

Nepamatuješ si když byl kdysi ještě v sedmičce s Klausem? Ten skákal a Zeman pohoda. Navíc nikdy jsem ho neviděl s nějakými papíry všechno valí z hlavy, ostatní sebou nosí šanony žvástů o ničem.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

14. 1. 2018, 4:26

Mluv presne
Driv to z hlavy daval
Kdyz jeste vypadal vitalni tak uz mu semotamo schazel odkazovany material a ani miliony lidi mu ho nepomohli najit.
Ted? Nevim jak by obstal v debate protoze ma zjevne velmi pomale reakce. Dovozuju ze proto ani nesel do predvolebnich debat. A tam je potreba reagovat sakra rychle a sakra mit cistou hlavu na odrazeni utoku.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
lapa
medaile za lepsi forum

14. 1. 2018, 4:27

Balloo píše:lapa: https://www.youtube.com/watch?v=bO12X1nhzzk" onclick="window.open(this.href);return false;
Jestli jsem tomu rozumel, neslo o migranty (tj. presunuvsi se do Evropty ci jinam), ale o mistni v Egypte.
Coz je poněkud jina verse pravdy :-).
Ale vůbec tim netvrdim, ze s jejich pojetim kultury neni problém. Je a velky - ale chtelo by to argumentovat poněkud vice precizne - ale chce se to vůbec?
Balloo píše:Jak píše fmodel neukládám si všechno, i ten spis o Drahošovi jsem někde četl ofocený orginál.
No on Zeman taky videl clanek o Peroutkovi :-).
A mimo diskusi - pojem ofoceny original je poněkud nesmyslny ... Mel jsi dojem, ze to je ofoceny original, ne? Jinak bys u toho foceni musel byt ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
t256

14. 1. 2018, 4:31

Balloo píše:Ten si dá pana koktu Drahoše za škraň, požvýká a vyplivne.
.

No to uvidime, pokud si zas nevymysli nejakou vymluvu proc uhnout :-)
Balloo

14. 1. 2018, 4:37

robokop píše:Mluv presne
Driv to z hlavy daval
Kdyz jeste vypadal vitalni tak uz mu semotamo schazel odkazovany material a ani miliony lidi mu ho nepomohli najit.
Ted? Nevim jak by obstal v debate protoze ma zjevne velmi pomale reakce. Dovozuju ze proto ani nesel do predvolebnich debat. A tam je potreba reagovat sakra rychle a sakra mit cistou hlavu na odrazeni utoku.
Takže mi chceš říct, že když nebude odrážet útoky ostatních kandidátů bleskovou rychlostí tak není vhodným prezidentem?

Navíc stejně jako volba šašků do sněmovny tak i volba prezidenta není žádný boj nebo hra, je to volba lidí co nás zastupují. To že všechny politické strany jdou proti jedné která byla ve vládě poslední 4 roky v čele s věčně nalitým chemikem Kalouskem to taky nikomu nevadí, přijde mi že se normální lidi úplně zbláznili.

Pořád tady čtu o populismu, jaký populismus? Je to stejné jak Vám vymývají mozky média že on je takový nebo makový.Pořád opakujete to stejné.

Kradl Babiš? Zavřít, ale to mají udělat fízlové a soudy a ne aby byla celorepubliková masáž typu čapí hnízdo atd. Kde je kauza OKD to Vás nesere?
Zamčeno

Zpět na „Prevazne nevazne“