hospudka
Moderátor: sysel
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Baloo
Chovas se tu ted jako male dite kteremu rozkopali hrad z pisku.
Zkus se zamyslet proc.
Protoze byl z pisku? Rozumej nekdo ti dokazal ze tve pravdy nebyli az tak pravdy?
Patri tohle do racionalniho rozhodovani k volbe nebo jde o nejakou manipulaci emocemi jak jsem zminil uz drive
Zkus se zamyslet proc.
Protoze byl z pisku? Rozumej nekdo ti dokazal ze tve pravdy nebyli az tak pravdy?
Patri tohle do racionalniho rozhodovani k volbe nebo jde o nejakou manipulaci emocemi jak jsem zminil uz drive
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Jsi postiženej Rusama? nezdá se ti o nich?Josef píše:Jak tu někdo dal odkaz na ty kauzy, tak jenom zběžným pohledem je tam nejvíce obsazena ČSSD (snad jdnou tolik co ODS), ale ODS je nejhorší, protože to není strana kde byl Miloš a fandí jí Milošovi voliči. Socanům a Babišovi vše odpuštěno a ostatni do tepláků. Proč se ten násoska neomluví za Peroutku? Byla by to podle něj slabost, proto opovrhuje lidem. To nevadí, že námi opovrhují muslimové, to vadí i Milošovi. Mně vadí obojí.
Bolloo: ty nemáš ty svazky Drahoše, když o nich tak zasvěceně píšeš? Nebo čekáš např. na Aeronet a podobné rusácké štváče? Řečeno jejich slangem.
Co to tady pořád plácáš, co Zeman udělal, neudělal nic, leda ostudu. Kde máš argumenty. My si ty tvoje výmysly máme dohledávat, já vím, počítáš, že se na to vykašleme. To je právě ta demagogie. A ty nemáš nic. Jsi jak ten ožrala, co četl článek, ale neví kdy a kde. A s tou hlavou taky začni i u sebe...

Jdu hledat, aby jsi mě nemohl osočovat, že lžu.
Chovám se jako dítě? Kdo co rozkopal? Nikdo nic. Josef uvedl jen že web není důvěryhodný a že je zmanipulované Rusy jinak nic, papouškování to co slyšíme každý den v médiích.robokop píše:Baloo
Zkus se zamyslet proc.
A kde mas jistotu, ze sem nedas odkaz na lzi -- samozrejme v dobře vire?Balloo píše:Jdu hledat, aby jsi mě nemohl osočovat, že lžu.
Driv se tomu rikalo propaganda a kontrapropaganda - ale je to jenom stara dobra psychologicka valka, existujici od nepameti - jenom s erou internetu se ji chopili (v lepsim pripade v dobře vire) tzv. uzitecni idioti

To muze byt kdokoliv z nas - jenom někdo vice věří a nekdo vice kriticky mysli ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
No, opět se potvrzuje, že Babišovo a Zemanovo voličstvo je jak sekta. Mají svoji neochvějnou víru a basta.
Já myslel, že balloo ty svazky na Drahoše má, ale on je jde teprve hledat. Doufám, že bude rychlejší než jeho guru s Mluvčáčkem...
Já myslel, že balloo ty svazky na Drahoše má, ale on je jde teprve hledat. Doufám, že bude rychlejší než jeho guru s Mluvčáčkem...
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ja nemyslel jozefa
dalsi bod jsi prilis vztahovacny
nejsi nad veci
uvazujes emotivne
zkus to vsechno zahodit a projit si vsechny argumenty
podloz si jejich smysluplnost
hod si to na papir
plusy minusy
treba prehodnotis
trochu krytickeho mysleni
nejsi nad veci
uvazujes emotivne
hod si to na papir
plusy minusy
treba prehodnotis
Jasně mám je tady v domácí knihovně.Josef píše:No, opět se potvrzuje, že Babišovo a Zemanovo voličstvo je jak sekta. Mají svoji neochvějnou víru a basta.
Nemusím si psát na papír plusy a mínusy, mám svůj názor. Dal jsem odkaz kde jsem četl že byl Drahoš u stb. Četl jsem to na více webech. Před vánoceni jsem si četl PDFko kde byla zpráva kpt.Jana Šandy o Drahošovi, nikde jsem tu nepsal že mám spis.robokop píše:ja nemyslel jozefa
nejsi nad veci
uvazujes emotivne
hod si to na papir
plusy minusy
treba prehodnotis
Ano máš pravdu, nechal jsem se unést. Najdu to pdfko co jsem četl.
Jistý Šuman zase tvrdil, že Babiš nebyl agentem StB. Pak to soud zase zrušil a Babiš je zase agent. Je otázka, zda ten tvůj kapitán účelově nekroutí.... Pokud něco má, měl už dávno vyjít s důkazy. Bulvár by to dávno propíral, a rád. Hrad samosebou. Ale vlastně teď zase platí presumce neviny, otočil Miloš.
Argumentuješ pouze tím, že napadáš co tady kdokoliv napíše to je celé. Nikde jsem tu nenapsal,že mám svazek o Drahošovi, jen že jsem to o tom četl na více webech.Josef píše:Jistý Šuman zase tvrdil, že Babiš nebyl agentem StB. Pak to soud zase zrušil a Babiš je zase agent. Je otázka, zda ten tvůj kapitán účelově nekroutí.... Pokud něco má, měl už dávno vyjít s důkazy. Bulvár by to dávno propíral, a rád. Hrad samosebou. Ale vlastně teď zase platí presumce neviny, otočil Miloš.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jj sem s dukazy
to jedine plati
plusy a minusy jsou pri tomto rozhodovani dulezitejsi nez nazor (tj. pocit) nejaka emoce
viz pohnute dejiny lidstva zalozene na emotivnim rozhodivani
to bylo mrtvejch
to jedine plati
plusy a minusy jsou pri tomto rozhodovani dulezitejsi nez nazor (tj. pocit) nejaka emoce
viz pohnute dejiny lidstva zalozene na emotivnim rozhodivani
to bylo mrtvejch