hospudka

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Zamčeno
Balloo

14. 1. 2018, 7:45

robokop píše:taky je zajimave ze se znovu opakuje to same o stb
a ze zeman delal na prognostaku...
ne nebylo to tak spinave jako stb ale zas az tak daleko to k tomu asi nemelo (rozumnej vyssi kruhy tehdejsiho rezimu)
a u zemana o tom neni narozdil od drahose pochyb

jen si rovnam fakta
Souhlasím, myslím, že tam bylo hodně lidí z vlády, i Klaus byl údajně u prognosťáku.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

14. 1. 2018, 7:46

klaus tam byl
a spousta dalsich taky

strasne rychle se zapomina
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Balloo

14. 1. 2018, 7:48

Přesně, fór je v tom že všichni nadávají na to čeho byli součástí.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

14. 1. 2018, 7:52

BTW
uz mi taky bylo spilano ze pry jsem STBak
mimo jine od stareho uznavaneho vysokoskolskeho profesora matematiky
selsky pocty mu ale nesly
pac v dobe kdy to tu padlo mi bylo 6 nebo 7 roku
to by musel byt raketovy start kariery :-D
Balloo

14. 1. 2018, 7:54

robokop píše:BTW
uz mi taky bylo spilano ze pry jsem STBak
mimo jine od stareho uznavaneho vysokoskolskeho profesora matematiky
selsky pocty mu ale nesly
pac v dobe kdy to tu padlo mi bylo 6 nebo 7 roku
to by musel byt raketovy start kariery :-D
To si děláš srandu ne? :D
t256

14. 1. 2018, 7:57

Na odlehceni,
u nas na vesnici byla v patek takova vesela akce kdy se hazela vlastovka se Zemanova volebniho listku z mostu do reky :-)
Seslo se kolem 30 lidi, ale i tak to byla nejvetsi politicka demonstrace za poslednich 20 let, jestli se to tak da nazvat.
Panovala vesela nalada i navzdory tomu, ze nemame na vsi jedinou kavarnu a sli jsme nasledne na pivo.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

14. 1. 2018, 7:59

ne srandu si nedelam
pan uz mel leta a chvilema mu to nemyslelo a chvilema zas jo
to byla jeho slabsi chvilka no
polknul jsem to jako by se nic nestalo a jindy jsme se zas bavili normalne jako by se nic nestalo

proste mu chvilkove hrablo
Balloo

14. 1. 2018, 8:00

t256 píše:Na odlehceni,
u nas na vesnici byla v patek takova vesela akce kdy se hazela vlastovka se Zemanova volebniho listku z mostu do reky :-)
Seslo se kolem 30 lidi, ale i tak to byla nejvetsi politicka demonstrace za poslednich 20 let, jestli se to tak da nazvat.
Panovala vesela nalada i navzdory tomu, ze nemame na vsi jedinou kavarnu a sli jsme nasledne na pivo.
Jak píšeš na odlehčení aby ses taky zasmál: https://www.youtube.com/watch?v=ARtx6yeYesA" onclick="window.open(this.href);return false;
Josef
Sponzor fora

14. 1. 2018, 8:10

Ty ale opravdu nevíš, kde je sever! Ty tu plácáš jeden nesmysl za druhým a skáčeš mimo téma dotazu, jen aby jsi nemusel odpovědět pravdu o tvých náznacích (s fakty to nemá nic společného). Co má společného skladby úprchlíků s tou Američankou? Jinak jde o článek dva roky starý. Jeho závěry se nenaplnily. Chválabohu. Co když sem začnou utíkat muslimové z Ruska a jeho držav? Ty budeš vítat, protože jsou ze země Milošových přátel? Máš v tom jasno? Co ruskojazyčné mafie u nás, pohoda jazz? To nám přeci kulturu a zvyky neboří, že?
Když už dáváš odkazy na jiné blogy, tak já tu mám taky jeden, ale aktuální! Ten se ti asi líbit nebude. Je o takových, jako jsi ty.
https://jasik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=643718" onclick="window.open(this.href);return false;
Balloo

14. 1. 2018, 8:20

Josef píše:Ty ale opravdu nevíš, kde je sever! Ty tu plácáš jeden nesmysl za druhým a skáčeš mimo téma dotazu, jen aby jsi nemusel odpovědět pravdu o tvých náznacích (s fakty to nemá nic společného). Co má společného skladby úprchlíků s tou Američankou? Jinak jde o článek dva roky starý. Jeho závěry se nenaplnily. Chválabohu. Co když sem začnou utíkat muslimové z Ruska a jeho držav? Ty budeš vítat, protože jsou ze země Milošových přátel? Máš v tom jasno? Co ruskojazyčné mafie u nás, pohoda jazz? To nám přeci kulturu a zvyky neboří, že?
Když už dáváš odkazy na jiné blogy, tak já tu mám taky jeden, ale aktuální! Ten se ti asi líbit nebude. Je o takových, jako jsi ty.
https://jasik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=643718" onclick="window.open(this.href);return false;
Čti pořádně než něco napíšeš. Reportérku napadli čmoudi takoví kteří sem proudí, to že je článek dva roky starý znamená že není pravdivý?!!!!!!!!! Chceš popřít že to co se tam stalo je propaganda?!!!!!!!!!!! Kdyby to byla tvá známá nebo nedej bože žena mluvil by jsi úplně jinak. Jestli je máš rád nastěhuj si je do baráku.

Čti po sobě co píšeš a přečti si od začátku co píšu já potom můžeme debatovat. Nemám Zemana jinak rád, ale je pro mě menší zlo než Drahoš. Pořádně si to ještě přečti.
lubos
Sponzor fora

14. 1. 2018, 8:25

Bohužel , místo toho, aby se kandidáti předháněli ( ted nevím jestli tam nebyla i žena nesledoval jsem to tak mocně) tím kdo je lepší, razí se teorie ukázat že ostatní jsou horší.
Na Zemanovi by mi ani nevadilo že je to sprosták a opilec, že si klidně vymyslí o druhých lež, že mu soud řekne, že se má omluvit a neomluví se, že to je opravdu špatný vzor pro děti, že dosud nezveřejnil, kdo mu platil jeho volební kampan před 4mi lety, ale to že jeho názory nejsou jeho. Jsou ryze tendenční a směřují na tu část populace, která mu zajistí hlasy, stejně jako Babiš. Je to vcelku fungující metoda. Když jsem byl malej tak se říkalo , děti snažte se a třeba jednou budete prezident, třeba jako byl Masaryk. Doopravdy by jste někdo chtěl, aby z vašich dětí vyrostl někdo jako Zeman? Je mi úplně jedno jaký kdo byl a kdo komu na dětském hřišti kradl hračky a posrával se do plenek ještě ve 3 letech. Pan Zeman nám za 4 roky ukázak jak by se slušný člověk chovat neměl.
Vždyt je celému světu pro smích. Někteří z mých zákazníků se mě ptali jestli jsou všichni Češi jako je náš prezident, naštěstí si nechali vysvětlit že tak zle na tom opravdu nejsme.
Add uprchlíci. Je zvláštní že nejvíc proti nim brojí lidé, kteří celý život nevytáhli paty ze svého města. Poslední 4 roky jsem o prázndichách byl na Krétě ( asi na 2 týdny), zrovna v době kdy v telezi ( spíše naši Českou zcénu nazvat žumpou než informačním kanálem , kdy Borhyová smutně zamrká očkama a zavrtí kozama při každé smutné zprávě) bylo jak na Krétě mají obrovský problém s uprchlíky. Za 14 dní co jsem tam byl, najel jsem cca 1500Km autem, byl v podstatě všude jsem nepotkal jediného uprchlíka.
To samé loni v létě Rakousko, Itálie, Francie ( cca 14 dní), a taky ani jediný uprchlík ( je pravda že v Marseille to nebylo nic moc ale uprchlíci nikde). Jediná špatná zkušenost kupodivu ve Švýcarsku kde v hotelu bylo ubytováno kromě nás další 3 pokoje s muslimy a musím konstatovat že základy slušného chování rozhodně nemají a to rozhodně nebyli uprchlíci ( chovali se arogantně a jako dobytci). Pokud by bylo po mém at si zůstanou kde jsou a každou prázdnou lod plující zpět bych potopil a hotovo.
Rád bych se dožil toho, že budeme volit toho nejlepšího kandidáta a ne toho nejméně špatného.
Doufám že opilec nevyhraje a já budu moci po 4 letech opět ve své dílně pověsit naší vlajku, s pocitem že sice nemůžu být hrdý na to že jsem Čech , ale zatím se za to alespon nemusím stydět.
ps: sorry za pravopis
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
Josef
Sponzor fora

14. 1. 2018, 8:27

Někde jsem četl: nikdy se nehádej s blbcem. Stáhne tě na svoji úroveň a tam je doma a umlátí tě blbostma.
Ale jinak hezký večer všem diskutujícím.
Balloo

14. 1. 2018, 8:33

Josef píše:Někde jsem četl: nikdy se nehádej s blbcem. Stáhne tě na svoji úroveň a tam je doma a umlátí tě blbostma.
Ale jinak hezký večer všem diskutujícím.
Jestli jsem u tebe blbec máš na to právo, u mě jsi ( no to se nedá publikovat )

Já mám jen jednu zkušenost s muslimy a to s bývalou od bráchy mé přítelkyně. Ale možná byla na školení v Rusku a tlačila do mě negativní informace.
Josef
Sponzor fora

14. 1. 2018, 8:56

Balloo píše:
Já mám jen jednu zkušenost s muslimy a to s bývalou od bráchy mé přítelkyně. Ale možná byla na školení v Rusku a tlačila do mě negativní informace.
To byly muslimka a zapoměla se s nevěřícím psem? Obrátila ona jeho, nebo on ji na svou víru?
Zase jsi skočil úplně jinam v tématu. Co to máš za matroš? Pěstuješ si sám?
Balloo

14. 1. 2018, 8:59

Josef píše:
Balloo píše:
To byly muslimka a zapoměla se s nevěřícím psem? Obrátila ona jeho, nebo on ji na svou víru?
Zase jsi skočil úplně jinam v tématu. Co to máš za matroš? Pěstuješ si sám?
Předvádíš kompilaci své inteligence?
Zamčeno

Zpět na „Prevazne nevazne“