hospudka

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Zamčeno
Josef
Sponzor fora

14. 1. 2018, 9:04

Pardon, ty na to asi nestačíš, tak dobrou.....
A čo je to taká kompilácia, Kefalín?
Balloo

14. 1. 2018, 9:15

Josef píše:Pardon, ty na to asi nestačíš, tak dobrou.....
A čo je to taká kompilácia, Kefalín?
Ty chytrolíne, k tvému předchozímu inteligentnímu příspěvku, ano byla muslimka, ale museli když jí bylo 6 utéct ze Sýrie kvůli fotrovi, protože je pořád mlátil a její matku pravidelně znásilňoval i před ní si honil šaška. Myslíš, že to byly Rusové? Jsi úplně vypatlanej.

Takže až se budeš příště o někoho otírat dej si pozor na hubu, tady na internetu se schováš, ale v reálu aby ti někdo nezrušil zubní kartu.
Josef
Sponzor fora

14. 1. 2018, 9:35

Tak a je tu typický levicový volič. Dojdou argumenty, tak se jde na pěsti. Pak se půjde na politické procesy a oprátky a je to.
Ty si člověče vůbec nevidíš do toho otvoru, kterým chlastáš. Opravdu se teď projevila tvoje inteligence, nezávisle na dosaženém vzdělání. Zanes si to do své soukromé statistiky, může to být poučné prodalší generace, pokud to ovšem někdy zveřejníš. Co jsi tady dnes udělal ve svých příspěvcích veletočů, tak se ti musí řádně točit hlava. Pomáhá dát nohu na zem a brzdit. Ale což, jsi ještě mladý, možná z toho vyrosteš. Jak říká Miloš: jen idiot nemění názory....
Balloo

14. 1. 2018, 9:44

Já jsem nadělal veletoče? Zkus se zamyslet nad svými příspěvky.
Josef
Sponzor fora

14. 1. 2018, 9:53

Panenko Mária Podsrpenská, ty to vidíš....
lapa
medaile za lepsi forum

14. 1. 2018, 9:59

Balloo píše:Takže až se budeš příště o někoho otírat dej si pozor na hubu, tady na internetu se schováš, ale v reálu aby ti někdo nezrušil zubní kartu.
Tak nevim - Balloo vyhrozuje fyzickym nasilim soukrome nebo na neci pokyn?
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
ok1in

14. 1. 2018, 10:12

Asi by to chtělo zklidnit hormony - ale bohužel v jednom má Balloo pravdu.
Na netu je každý hrdina, rád bych viděl, jestli by totéž byl schopný (kdokoliv) říct tomu druhému osobně do očí... :mrgreen:
Komunikace, telemetrie, automatizace, pohony...
Pavka

14. 1. 2018, 10:51

Hoši, jste už asi unavení, běžte raději spinkat. Ráno je moudřejší večera. :D
testone
Sponzor fora

14. 1. 2018, 10:58

ok1in píše:Asi by to chtělo zklidnit hormony - ale bohužel v jednom má Balloo pravdu.
Na netu je každý hrdina, rád bych viděl, jestli by totéž byl schopný (kdokoliv) říct tomu druhému osobně do očí... :mrgreen:
no zrovna u Josefa bych se moc nebál, že by měl problém někomu něco říct do očí
.....
jinak ty stranický školení jsou zdá se na jistou skupinu posluchačů velmi účinný
....
komunista V. Filip se nechal slyšet včera na ČT24, že (volně cituji) .....M. Zeman má velkou zásluhu na velkém ekonomickém růstu ČR a proto ho doporučíme ve druhém kole .....
tuším že se tomuto typu vyjádření slušně říká chucpe, lidověji chlubit se cizím peřím
pokud vím, tak třeba z těch jeho slibovaných stovek GKč v obchodě z Čínou zbyl jen nákup Slavie - trafika pro J.Tvrdíka.....
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

15. 1. 2018, 5:49

to ta debata pekne upadla
je to soukromy dojem nebo je to predevsim diky balooovi?

nechtelo by to trosku se zamyslet nad urovni?
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Balloo

15. 1. 2018, 6:28

robokop píše:to ta debata pekne upadla

Dobré ráno, pokud někoho pohoršily moje názory, tak se Vám hluboce omlouvám.
Do této debaty už vstupovat nebudu.

Co se týče mého vyhrožování, bylo to jen jako reakce, na příspěvek Josefa a jeho komentáře. Myslím, že tady je hrdina,ale v reálu by se asi takto nezeptal. Testone napsal, že si myslí že on ano, potom by ale byl s největší pravděpodobností bit.

Mějte se ať se daří.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

15. 1. 2018, 8:56

Ja myslim ze nazor jako takovy by nikoho urazet nemel
Paklize je prezentovan jako nazor

Padlo tu nekolik tvrzeni z ruznych stran ktere se pak rozplynuly coby bludy
To nekoho pohorsovat muze
Lishaack
Kontaktovat uživatele:

15. 1. 2018, 9:52

Balloo píše:
robokop píše:to ta debata pekne upadla

Dobré ráno, pokud někoho pohoršily moje názory, tak se Vám hluboce omlouvám.
Do této debaty už vstupovat nebudu.

Co se týče mého vyhrožování, bylo to jen jako reakce, na příspěvek Josefa a jeho komentáře. Myslím, že tady je hrdina,ale v reálu by se asi takto nezeptal. Testone napsal, že si myslí že on ano, potom by ale byl s největší pravděpodobností bit.

Mějte se ať se daří.
Bohužel klasický obraz dnešní debaty. Nelíbí se mi, jak se semnou mluví? Začnu vyhrožovat násilím.
Já bych se Tě klidně zeptal v reálu na cokoliv - taky bys mě bil?
Ubohé. Opravdu hodně ubohé.

Já jsem hodně rád, že nemáme závazná veřejná referenda o čemkoliv. Představa, že lidé bez elementárních znalostí dané problematiky a se sklonem věřit bludům jdou a rozhodujou např. o vystoupení z EU nebo z NATO, mě děsí.
A tož já sem tu přes povlaky, pokud chcete poradit, v tomhle mohu sloužit.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

15. 1. 2018, 9:55

mozna lidi zapominaji ze nazor nema vahu faktu
Mex

15. 1. 2018, 10:12

Lishaack píše:Já jsem hodně rád, že nemáme závazná veřejná referenda o čemkoliv. Představa, že lidé bez elementárních znalostí dané problematiky a se sklonem věřit bludům jdou a rozhodujou např. o vystoupení z EU nebo z NATO, mě děsí.
Na tohle nemám vyhraněný názor, ale skoro se spíš přikláním k možnosti těch referend.
Já bych ty lidi (zvlášť ve velkém množství, které zprůměruje případné extrémní názory) zas tak nepodceňoval.
Nezapomeň, že ti lidi pak nesou důsledky toho rozhodnutí. Takže mi přijde spravedlivější, když si to ti lidi odhlasují a pak to na ně dopadne (takže nesou plus i mínus toho rozhodnutí), než když si to prolobuje nějaký stranický sekretariát, který z toho pak má výnosy, ale náklady nese ten zbytek společnosti.

Navíc u toho referenda se rozhoduje o podstatě věcí. Kdežto u voleb tam třeba jde strana, která hlásá něco a pak dělá něco úplně jiného. Jenže ti lidi hlasovali o tom, co ta strana hlásala, a dostali něco jiného.
Takže u referenda se nestane, že tam půjde strana hlásající větší svobodu, omezení byrokracie a korupce, ale po zvolení utáhne šrouby, přijme dvojnásobek úředníků a zprivatizuje si stát.

U každých voleb mě vždycky překvapí, jak relativně konzistentní je výsledek napříč republikou. Samozřejmě není stejný, ale úplně ode zdi ke zdi to není.
Když se po skončení hlasování začnou zveřejňovat postupně výsledky, tak napřed jsou jen z malých okrsků, takže asi z nějakých menších vesnic atd. A přesto už i ty výsledky z těch pár malých lokalit jsou celkem dost blízko tomu, jak to pak ve výsledku dopadne. Samozřejmě to lítá o pár procent nahoru a dolů, ale hrubý trend se dá vysledovat.
Zamčeno

Zpět na „Prevazne nevazne“