Carl_FM píše:Tak za tu cenu snad jen vrtáky a to ještě v dobrém stavu. Frézy tupé vůbec.
Ale naopak,vrtáky by to musely bejt jen malý, protže ty velký mají stopku jen z 12050..Ale frézy ,ty jo,tupé určitě a za tu cenu i lehce vylámané.. Třeba na T- drážky,modulovky,odvalovky nebo obrážecí nože.. A rád..
Určitá výhoda je,že povětšinou jsou šroťáci ještě větší sorbonici než třeba fízlové,nebo zedníci..Tzn. s bídou si přečtou kolonku podpis a pochopí,co mají udělat( pozor s vychcaností to nemá nic společného,té jim Pámbu zase nadělil hršel). Tak se stalo,že jsem v jednom nejmenovaném šrotě koupil třista kilo rychlořezky v tyčích po dvanácti káčé,páč nevěděli,že ty čísla na těch orezlejch klackách ,co přivezli z fabriky něco skrývají.. Nebo jinde nedokázali přečíst nápis na tyči kontilitiny "LITINA" a přišli na to ve chvíli,kdy to chtěli nakrátit autogenem a ono to nešlo pálit.. Ještě že jsem je mohl zachránit,co by s tím ti chudáci dělali? Nebo zase údiv,když jsem chtěl stabilku průměr asi sto a aby se to dalo odnosit a odvézt(samozřejmě v osobáku,tak že prej mi to napálí na metry..Já nechtěl,že to zaplatím a pak si přijedu s velkou bruskou.. Nevysvětloval jsem jim svoje důvody..neměl jsem tolik času a nebylo vůbec jistý,že by to mělo úspěch..Jo,to je minulost..už není ani novej materiál,natož starý zásoby..Jen paběrky..