Ahoj lidi,
na dílně nám stojí na prodej tato fréza s obrážečkou. Fréza je plně funkční, ale podle našich kluků určitě zralá na generálku uložení vřetene. Dávám to sem zavčasu, pokud vím, tak to zatím nikde nebylo inzerováno. Cena by měla být (dle vedení) ca 80 tisíc, ale pro jistotu to ještě ověřím. Stroj je k dispozici jak k prohlídce, tak odzkoušení v Kladně. Pokud to někoho zaujme, napište mi zprávu, předám pak kontakt na vedení...
Prodej - FNK25A
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Tak pouštím dál.Varování pro případné zájemce-člověk,který mi to ukazoval, o mašině v podstatě nic neví a neumí ji ani zapnout,ale zato ví ,že jim nějaká firma nabízela celkovou opravu za tři kila,což samozřejmě odmítli,takže si myslí,že na tomhle vraku ještě vyvaří a koupí něco lepšího-což by určitě zvládli,pokud by za tohle dostali požadovanou sumu.. že prý už oslovili nějakýho překupníka,aby se taky přijel kouknout,takže pokud se někdo odsud neobětuje(osobně mu to rád rozmluvím a ani za to nebudu nic chtít) bude na bazoších další stroj v dobrém stavu,frézka Frigera FNK25,podepsána Herrrmannnovááá nebo Pangáčová:-).. Nenechte se zmást fotkou,z toho,co je na fotce a dá se sundat nic nedostanete! odměřování bylo dneska při prohlídce pryč,že prý si ho nechávají,chlazení jsem tam taky neviděl,jen na stole byly přišroubovaný dva svěráky, v podobném stavu jako frézka- a mám podezření,že tam byly jen proto,aby zakryly ten rozoranej stůl-jak píšu,na festovní přehoblování,šrouby podle noniusu vůle milimetr a víc,podle pozice ,kde je zrovna matka,vřeteno mně moc nezajímalo,protože ho mám nový-ale vypadá to že je vymlácený na drážkách+ ložiska(a unášeč) ,nebrzdí ani vřeteno ani převodovka posuvu při přepínání z rychla do normálu,vodící plochy nic moc,svislé vedení už má odřené záškraby, no tak jsem si říkal,že by aspoň ta obrážecí hlava- jenže ona je uražená (přidělávací oko a očko na kolík jakbysmet,asi ne od práce,spíš mi to přijde jak od stěhování).Spustit nejde,není kabel,navíc hlava má jinou barvu,takže nebyla dodaná se strojem.Rok 1983..Vůle už jsem neměl chuť měřit,ale bude jich tam dost..Takže kdyby někdo chtěl kus na střední opravu ,je tam.. Jenže za osmdesát...Nedělal jsem si iluze,ale čekal jsem za tu cenu aspoň tu obrážečku a odměřování..Barva je taky na výměnu,i když to z fotky nevypadá.
Já vím,že jest zakázáno pomlouvati zbóží i ceny jeho,ale tohle není pomluva,jen popis stavu.
Já vím,že jest zakázáno pomlouvati zbóží i ceny jeho,ale tohle není pomluva,jen popis stavu.
Naposledy upravil(a) david.1 dne 23. 1. 2018, 8:46, celkem upraveno 1 x.
-
Díky za informace a info o skutečném stavu. Možná někdo ušetřil zbytečnou cestu. 

-
- Kontaktovat uživatele:
Poučil jsem se, že na auto se jedu podívat max 50km. bohužel pro moravaky se stroje tady moc neprodávají,nicméně dál jak 50-80km nikdy už nikam nepojedu.Max k ověřenému členovi tohoto fóra.
Nicméně děkuju ti za tento komentář,sice bohužel pro tebe ale aspoň jsi tímto udělal dobrý skutek,ten se někdy tobě vrátí.
Nicméně děkuju ti za tento komentář,sice bohužel pro tebe ale aspoň jsi tímto udělal dobrý skutek,ten se někdy tobě vrátí.
Výrobní ředitel, co nadělal poctivě hodně vagónů špon do hutí.
OK1in mozna technickemu stavu nerozumi, ale mohl napsat, ze ze stroje zamestnavatel sundava vsechno co ma nejakou cenu. K doprave ... to je vzdy slozite. Nejtezsi je se rozhodnou zda jet na kukacku s osobakem, dodavkou nebo dodavkou a velkym vozikem. Osobakem to beru spis jako vylet s dodavkou uz se jedna v pripade zbytecne cesty o velky opruz.