Měděna destička
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
hadam ze borec se pta aby si udelal stitek na dvere nebo tak neco
nebot kdyby se ptal na elektrodu tak dotaz zni asi kapanek jinak (resp. asi by se neptal)
takze na takovehle tvoje komentare tu asi nikdo neni zvedavej.
nebot kdyby se ptal na elektrodu tak dotaz zni asi kapanek jinak (resp. asi by se neptal)
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Nikde nevidím, že by psal co z toho chce vyrábět. Měď obrábět (kupodivu) jde, naprosto běžně se z ní vyrábí.robokop píše:hadam ze borec se pta aby si udelal stitek na dvere nebo tak neco
Takže mi uniká, PROČ se tu rozběhla ta nesmyslná diskuze místo toho, aby mu někdo nabídl kus materiálu co on chce.
Navíc, jestli si z toho udělá ten štítek na dveře na WC, tiše předpokládám, je jeho soukromá věc.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ja nerekl ze nejde
ale obrabi se kupodivu blbe
spousta lidi uz za mnou v minulosti prisla s tim to je mekke to se bude dobre delat atd... (spatnej predpoklad)
je to asi mesic co jsem obrobil mozna 50 kilo medi ne li vic a to bylo jen par set kusu
ted mam delat dalsich 10 000 kusu
kdyby to mohlo byt z automatovy mosazi byl bych radsi
snazil jsem se autora od toho materialu odradit paklize to zadani umoznuje
ale obrabi se kupodivu blbe
spousta lidi uz za mnou v minulosti prisla s tim to je mekke to se bude dobre delat atd... (spatnej predpoklad)
je to asi mesic co jsem obrobil mozna 50 kilo medi ne li vic a to bylo jen par set kusu
ted mam delat dalsich 10 000 kusu
kdyby to mohlo byt z automatovy mosazi byl bych radsi
snazil jsem se autora od toho materialu odradit paklize to zadani umoznuje
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
hlavně ale nezapomenout ten štoček aby měl písmena zrcadlově, ve filmu to měli normálně čitelné, takže otisk by byl obráceněorigosch píše:Jestli nakonec nechce vyrobit štoček a tisknout potravinové lístky, nebo kolky. To by narazil na majora Zemana.

SN 20, SM 16 B, FN 25
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
hoši, soudruzi to tam mají zcela správně zrcadlověorigosch píše:Tyhle detaily soudruzi neřešili. Hlavní byla idea a jestli to bylo obráceně, toho si nikdo nevšiml.

http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
jejda jejda, spolehl jsem se na jeden komentář buď z ČSFD anebo FDB, kde příšou, že štoček je obráceně. Je vidět, že jsem polevil a nedodržuju zásadu "důvěřuj, ale prověřuj". Chvíli jsem to hledal, ale nemůžu to teď najíttumlik píše: hoši, soudruzi to tam mají zcela správně zrcadlově, ti ostatní co to nevidí mají oči z kašparovy krávy a měly by si zajít na oční
![]()

SN 20, SM 16 B, FN 25