chtěl bych se zeptat zdali nevíte kde sehnat kombinovaný závitník M2 bit nebo alespoň strojní M2 bit? Nedaří se mi najít žádného prodejce a už jej docela nutně potřebuji.
Předem díky za tipy

Co to je, ten kombinovaný závitník? Normální závitník M2 se dá objednat v padesáti provedeních a přijde do druhého dne.invi píše:Ahoj,
chtěl bych se zeptat zdali nevíte kde sehnat kombinovaný závitník M2 bit nebo alespoň strojní M2 bit? Nedaří se mi najít žádného prodejce a už jej docela nutně potřebuji.
Předem díky za tipy
Přesně tak, bohužel jsem našel také nejmenší M3. Případně alespoň M2 Bit, tak aby jsem jej mohl umístit na aku a nemusel používat vratidlo.Invi patrně myslí závitník kombinovaný s vrtákem na 6hranné stopce. Jako nejmenší jsem viděl asi vždy jen M3.
No řezat M2 pomocí ruční aku vrtačky může být pro ten závitník a i výrobek smrtící.invi píše:Přesně tak, bohužel jsem našel také nejmenší M3. Případně alespoň M2 Bit, tak aby jsem jej mohl umístit na aku a nemusel používat vratidlo.Invi patrně myslí závitník kombinovaný s vrtákem na 6hranné stopce. Jako nejmenší jsem viděl asi vždy jen M3.