Co jste dneska bastlili?
předpokládám že by lunetě nesvědčil ten hrubý povrch tak to takto slízne apak přejde na tu lunetu . myslím že to je dobrý nápad.origosch píše:V linetě by to navrtat nešlo?No skús navŕtať v SV18 90-tku válcovanú guľatinu l-600.
levou zadni a pak vyvrtam dulekMylan píše:No skús navŕtať v SV18 90-tku válcovanú guľatinu l-600.
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
No navŕtaval som už aj na stĺpovke, ale kým to tam naštelujem tak na sústruhu už mám aj lunete. No a že by na kolečkách v lunete behala válcovaná pri navrtávaní v pohode to ani ne. Mojím spôsobom už nemusím riešiť vystredenie akejkoľvek guľatiny čo prejde cez lunetu.
SV18R,FA3AH,V23a,Plazma Berlan40,MIG ETP208,2H125,brúska z F1,Bomar160.120
Jo jo vyráběný, staronový inovovaný typ původně dělaný pro modeláře. Udělali jsme pár zlepšení a zkusím to nacpat do nějakých dron.Waldes píše:lubos píše:Jeden menší kousek.
Krásny, mám otázku vyrábaný alebo len prevíjaný ?
Waldes
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
paráda...jak se postupuje při vývoji výpočty teorie nebo pokusy? asi obojí...
kdysi jsem dělal teda pomáhal o mnoho let mladšímu bráchovi při vývoji elektromagnetického pulzního urychlovače feromagnetických částic
a spíš bylo hodně pokusů, protože v této oblasti neni dostatek informací a teorií
kdysi jsem dělal teda pomáhal o mnoho let mladšímu bráchovi při vývoji elektromagnetického pulzního urychlovače feromagnetických částic
a spíš bylo hodně pokusů, protože v této oblasti neni dostatek informací a teorií
Gdyž sa chce, tak ide fšecko...