Jeden takový stroj nám stojí na dílně a je na prodej - obrážečka je nepoužitá.david.1 píše: Co se mi líbí ,je ta obrážecí hlava na efenkáčku,to tady málo roste..

Moderátor: sysel
Jeden takový stroj nám stojí na dílně a je na prodej - obrážečka je nepoužitá.david.1 píše: Co se mi líbí ,je ta obrážecí hlava na efenkáčku,to tady málo roste..
Miki2t píše:Na Slovensku máme okrem priekupníkov, ešte aj takzvaných tlmočníkov. Snažia sa zneužiť jazykovú bariéru s HU. Na bazoši inzerujú stroje, ktoré vôbec nie sú ich vlastníctvom a nachádzajú sa v Maďarsku.
Raz som tak bol pozerať brúsku, pán do telefónu, cena 1500€ nachádza sa v Budapešti poslal nám adresu a čas, prišli sme tam ale skôr než on, stroj si obzreli, od skutočného majiteľa sme sa dozvedeli aj cenu v prepočte 1000€. Potom som mu už len zavolal, že nemusí chodiť, že už som brúsku videl
Vyskytujú sa na bazoši ako : Ivan Supek, Deltawing.
tak ten je taky libovej, přesně tolik si přihodil za brusku co byla v německu, kterou ani neviděl (+500€)...očividně se uživí velice dobře, když tak vegetuje už několik letMiki2t píše:......Vyskytujú sa na bazoši ako : Ivan Supek, Deltawing.
No tak ten je úplne najlepší. Len mi nieje jasné prečo to robí, nakoľko ceny má horšie ako v obchode, všetko by najradšej predával po bedniach, ale za rok a pol tam má stále tie isté inzeráty a nezdá sa, že by niečo predal. Ak by ste chceli parádnu SBMT2 s čias socializmu za lacných 720 € alebo 200 kg otlčeného bordelu k sústruhu len za 5,90 kg ak zoberiete v celku, tak je to váš človeknovic píše:https://stroje.bazos.sk/inzerat/8449095 ... oplnky.php
Cena za všetko na foto 350€.
Táto zvýhodnená ponuka je časovo obmedzená.
![]()
![]()
![]()
https://stroje.bazos.sk/inzerat/114462074/predam.phpzverodoktor píše: ↑8. 4. 2018, 12:10 No podstatu docela trafil, len blb by od neho po zhliadnutí inzerátov niečo kupoval. Asi rok do zadu býval na Bazoši akýsi šmelinár z Bratislavy, čo menil mená, pretože už ho ľudia poznali. Najčastejšie bol Fero alebo Miro. Tváril sa že je zo strojariny úplne tupý, že len našiel nejaké veci v garáži a niekedy schválne písal so zlým pravopisom, aby si ľudia mysleli, že je úplne natvrdlý. A mával to isté nafotené z viacerých pohľadoch v rôznych inzerátoch, aby budil dojem viacerých predajcov. Mal byt v paneláku ns 2. poschodí, kde mal natrieskané tony a tony železa v 2 izbách, ja by som sa na jeho mieste bál, že sa prepadnem k susedom. A ceny samozrejme otrasné. Niekde ale už zmizol.