No páni

když jsem to tu otevřel a viděl jsem 20 příspěvků byl jsem si jistý že se ozvala nějaká "husička" a strhlo se to tu v flame thread .A hle k mému překvapení nestalo se!!(zatím) což je vcelku pozitivní.
Co se týče kurvítek ,člověka to sice namíchne ale když nad tím zahloubáte trochu do hloubky tak zjistíte že prostě jsou potřeba.. z mnoha důvodů .
Nejsem profík ale elektronika mě celkem baví a tak opravuju co kdo chce a skoro vždycky je to nějaká píčovinka
Tu prasklého spoj tu špatný relé,mikrospínače,rezistory ,kabely, aj. Opravy tak do 50kč(né vždy samozřejmě

)
Podělím se o opravu drtiče větví Bosch (

) ,po startu a dosažení otáček hned vypínal, ok šel do servisu Bosch ,tam řekli že musí poslat na slovač bo tyhle stroje nedělají ,ok ze Slovenska napsali že je špatný motor a že oprava za 3k .No vzhledem k tomu že drtič stál asi 5k tak jsme opravu zamítly a já dostal za úkol se na to mrknout než půjde do scrapu.
Rozeberu to a koukám celá elektronika zalitá -no bezva už už klesám na duchu když tu náhle

vidím magnet na rotoru
který se má točit uprostřed desky s elektronikou (Hmm jakési čidlátko otáček že?)sáhnu na něj a je na hřídeli úplně volný a pod ním omletý plast(hmmm asi nečidlátkuje že..) oprava....kapka epoxidu a drtič běží dodnes