Teď jsme ve fázi ještě plánování, ale do měsíce chceme začít dělat stavební povolení. Ve vnitř bude 7x8 metrů
 Teď jsme ve fázi ještě plánování, ale do měsíce chceme začít dělat stavební povolení. Ve vnitř bude 7x8 metrů  
   Výšku chci ideálně 3 metry. Vrata budou vyklápěcí 300x250. Dveře jen 80. Vyzděný to bude nejspíš z třicítky porothermu a na tom asi 14 polystyren. Nad tím bude ještě patro, kde budu mít šmajchl kabinet
  Výšku chci ideálně 3 metry. Vrata budou vyklápěcí 300x250. Dveře jen 80. Vyzděný to bude nejspíš z třicítky porothermu a na tom asi 14 polystyren. Nad tím bude ještě patro, kde budu mít šmajchl kabinet   

Schodiště bude ze strany. V garáži bude umyvadlo, Petry a bojler
 Schodiště bude ze strany. V garáži bude umyvadlo, Petry a bojler   A střecha bude valbová.
 A střecha bude valbová. Mám pár otázek
 :
 :1. Kam byste umístili okna ? Dole je náčrt jak si myslím, že by byly asi nejlíp. Označeny jsou šipkou a červěně. jak jsou dole napravo dveře tak nad ně bych chtěl ještě okno. Jinak Západ je jak jsou vrata a dveře, Sever je jak jsou nalevo dvě okna.
2. Jakou podlahu ? Klasický beton a nebo ještě nahoře nechat vylít stěrkou ? Vím, že se to tady řešilo, ale nevím. Doma mám jen betonovou. Zase, aby to nebylo za půl míče jen na stěrka

3. Rozmístění strojů a vybavení. Můj návrh je na fotce
 BTW... Chci, když nebudu dělat, mít možnost, tam zajet s autem.
 BTW... Chci, když nebudu dělat, mít možnost, tam zajet s autem.   
 4. Docela by mě zajímalo, zda má někdo podobnou garáž/dílnu a co se tam vše vejde. Koukal jsem zde na foru, že tam jde nacpat frézka, vrtačka, sv18 a další věci na 3x5.
5. Základy - pásy a mezi tím vylito betonem ?
To je asi vše, co nemám ujasněno. Tak snad příští rok budu už dělat v novém

PS: Na fotce máte porovnání velikosti stávajicí a nové

Dopadneš stejně.
   Dopadneš stejně.