Galaad3 používám osm let

CAM software
Odpovědět
Jan Koubek
Kontaktovat uživatele:

18. 4. 2007, 10:43

Ahoj, již dříve jsem tyto stránky navštívil, ale dlouho jsem se tady nezdržel. Teď si to pročítám a zatím jsem nenarazil na produkt Galaad3. Cad/Cam programátora individualisty, který přináší podle mého názoru nástroj v dostupné cenové kategorii. Je pravdou že program není ve stylu SurfCAM a nemá takové kvality ( to především v plošném modelování ), ale dle zkušeností úspěšně kombinuje návrhové prostředí grafických a cadových softů. Široká možnost nastavení umožňuje v rozhraní Cam přímou komunikaci se strojem, případně je možno vytvořit vlastní postProcesor. Import a export v mnoha formátech. Bohužel zatím ne příliš dobrá vizualizace 3 rozměrných modelů. Zdarma je možno stáhnout program na stránkách www.galaad.net s celým balíkem dalších prográmků pro psaní a editaci Gkódu, vrtání tišťáků atd.
Omezení: nelze využít export ani postProcesor a Cam pohybuje se strojem, ovšem pouze pro ruční režim a přejezdy.
Výhoda: při přímém řízení lze pomocí senzoru snímat dotykově nebo bezdotykově 2,5D plochy, dále lze využít čtvrtou osu. Český manuál.
Ahoj.[/url]
hopik

18. 4. 2007, 3:38

Neviem nájsť ten česky manual? Napis kde sa da stiahnut. Dakujem
Jan Koubek
Kontaktovat uživatele:

19. 4. 2007, 1:37

Manuál je přeložen a na internetu zatím není k dispozici. Překlad si žádá ještě korekturu, ale není problém ho zaslat po konprimaci 2,5MB. Samotný program zatím počeštěn není.
Přílohy
preklad_Manual_En.zip
hrubý text po překladu původního manuálu
(2.4 MiB) Staženo 740 x
Odpovědět

Zpět na „CAM“