Soustružení

Požadavky na výrobu dílů - poptávkové fórum
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Krutor
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

15. 1. 2009, 5:49

Samozřejmě, cena je včetně materiálu, je to automatový dural AlCuMgPb, 2030-T4. Elox může být teoreticky skoro jakýkoliv, ale já jsem schopen zajistit černý, modrý, červený.

Máte-li zájem o výrobu, pište na petr.spacil@krutor.cz. Když seženete víc lidí, aby se dělalo víc sad najednou, bude množstevní sleva.
Icemant
Kontaktovat uživatele:

7. 3. 2009, 12:18

I když je Krutor vlastně můj konkurent :D a ještě bydlí "za rohem" 8) musím smeknout 8)
sada co vyrobil pro rawena za 6300,- je prostě špica :wink:
obrovská pochvala, klobouk dolů. 8)
V roce 2003 jsem poprvé sáhl na CNC (hlavně soustruhy, frézky valím taky, ale v pěti osách tomu říkám "vrtačka":))). Šestnáctiosé Tornos Bechler Deco Vás naučí programovat!!!
Krutor
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

8. 3. 2009, 7:28

To Icemant: Díky za pochvalu! Ale podle toho, co máš uvedeno v podpisu, si myslím že si asi moc konkurovat nebudeme - Ty děláš na CNCéčkách, já zatím na klasice. To je většinou úplně jiný typ zakázky. Já můžu dělat maximálně desítky kusů, a jak je tam nějakej rádius nebo složitější tvar, tak jsem v čudu.

Kdybys potřeboval s něčím pomoct, tak můj mail je petr.spacil@krutor.cz . Kdybys mi mohl dát i svůj kontakt, budu rád. Občas potřebuju něco vyjet na CNC, co na klasice prostě nejde, a mám problém někoho sehnat.
Icemant
Kontaktovat uživatele:

9. 3. 2009, 4:24

Mail: icemant@centrum.cz
V roce 2003 jsem poprvé sáhl na CNC (hlavně soustruhy, frézky valím taky, ale v pěti osách tomu říkám "vrtačka":))). Šestnáctiosé Tornos Bechler Deco Vás naučí programovat!!!
Krutor
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

18. 5. 2009, 11:17

Dovolil bych si volně navázat na téma výroby dílů na TRONa - za posledních pár měsíců jsem vyrobil už asi 15 sad (z toho 12 šlo do zahraničí), což už si zasloužilo to trochu shrnout na www stránce:

http://www.krutor.cz/manufacturing/tron/cz.htm

Takže jestli se tady někdo chystá stavět TRONa, tak už ví kam se má obrátit :-)

Ostatní mohou shlédnout třeba pár fotek z výrobního procesu. Uznávám, že některé mé postupy jsou mírně úchylné, a ti co mají přístup na obráběcí centrum se asi budou chvílema smát, ale účel světí prostředky.
Ben Ash
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

18. 5. 2009, 1:10

Ten postup srážení hran mi učaroval a když jsem viděl tvoje uhlíková kola musel jsem si posbírat oči z podlahy a zamáčknout si je zpět :shock: . Asi tě neumluvím aby si někam dal fotky z postupu výroby ? :wink:
Krutor
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

18. 5. 2009, 10:19

Musím se přiznat, že s karbonem nedělám já, ale kolega. Fotky z výroby moc nemáme, ale není na tom nic vábného. Je to jako v našich dílnách, akorát místo špon jsou všude cákance od barev, tmelů a pryskyřic :-)
Ben Ash
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

18. 5. 2009, 11:01

No mě spíš zajímalo jak se takovej bazmek laminuje, protože si nějak neumím tak komplikovaný díl představit dělat do dvoudílné formy a lepit to (kvůli pevnosti) případně jak se do toho zadělávají kovové díly. Jako modelář mám lehučké zkušenosti s olaminováním nějakého trupu, ale tohle je jiná káva.
Odpovědět

Zpět na „Potřebuji vyrobit - vypomoc pri vyrobe“