Avenger
Jee ještě štěstí že jsme se minuli ve ST jsem trenoval v r93 na MČR v akrobacii. Nenávidělo mě za ten rambál celý město a všichni vojáci - ty bys mě určitě sundal
1979-1981 PŠ Opava - Louny .pájač
mluv česky ne??
Náš velitel ani mi jsme nikdy dělo neviděli. A většinu času jsme hlídali tříletou dceru výkonného praporčíka. Takže vojna jak řemen Laughing
Bylo by zajímavý zjistit zda se z děvčete stala po vaší výchově štětka nebo alkoholička

Jinou perspektivu jí nedávám
To všechno nám tloukli do palice.Jo hoši mnohý z vás nevíte co to byla vojna.Je pravda ,že vojna z toho posraného chlapečka udělala chlapa,buďme rádi,že to skončilo.
V tomto ohledu jsem měl dobře na mále. Muj fotřík vele-antikomouš se nesnášl se sousedem lampasem pracujícím na vojenské správě. V hospodě se pak ožrali po hasičskym cvičení a lampas na mýho tátu před celou hospodou : Počkej až tvuj fracek pude na vojnu zařídim mu kapky s krumpáčem a lopatou u PTPáků. Takže vyhlídky na vojnu jsem měl skutečně skvělé a po připočtění mojí vzpurné povahy bych se z takové vojny asi těžko vrátil celej

Ale jak už jsem psal, přijetí na vejšku vše vyřešilo, náhradní služba se smrskla na půlku a škola pak už byla flákárna neskutečná. Ale ať byla uniforma modrá jak chtěla a baby se na ní přímo lepily, vždy jsem si připadal přesně tak bezmocně, jako osel na obrázku