Soustruh Proma SPC 900 PA

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
martasg1
Sponzor fora

1. 9. 2018, 7:42

Reinkarnace píše: 1. 9. 2018, 7:41 Nešpekulujte a přejte "farky"mu jeho štěstí, že byl první. Snad není překupník a stroje bude používat. :wink: :D
Licitace ne? :) dávám 15 tak jak první? :)
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
jujik

1. 9. 2018, 10:02

Tak takový frkot jsem tedy opravdu nečekal. Raději nebudu zmiňovat co všechno už šlo do šrotu abych nebyl ukamenován. Doufám tedy že nabízené hlouposti brzy najdou spokojeného uživatele. Než se to dořeší tak alespoň stručně proč. Jak tipoval někdo výše má v tom prsty ženská. Bývalá manželka přišla před dvěma lety (3. 9. 2016) s rozvodem a děťata postupně začaly být takový smutný. Abych je trochu rozebral začal jsem s nima víc hrát na zobcovou flétnu a protože to fungovalo oprášil jsem i kytaru. Našel jsem si učitelku flétny, později učitele kytary a učitelku zpěvu, s děťatama jsme udělali pár koncertíků ve školách a v jednom domově důchodců no a postupně jsem přišel na to, že celý život dělám všechno špatně. Kam až moje paměť sahá zajímala mě technika a související obory, místo toho jsem se měl ale zabývat hudbou. Pravda je že teď už je na to trochu pozdě, pořádně hrát se už nenaučím na to jsem moc starej. To ale neplatí o zpěvu, s tím se prý dá začít kdykoliv, takže údajně za nějakejch 15 let bych mohl i něco umět. Pro úplnost ještě tedy kytaru jsem před půl rokem vyměnil za příčnou flétnu bo je mi to jaksi bližší, taky je to ve své podstatě téměř totéž co zpěv. V dubnu jsem ještě začal s jógou, původně kvůli dýchání při hře na flétnu a zpěvu, nicméně jsem jaksi zjistil že je to taky skvělá věc na posílení a protažení těla a především na vyčištění hlavy. Takže posledního půlroku provádím intenzívní úklid domácnosti, páč mám naprosto jasno v tom čím se chci zabývat a čím nikoliv. Takže tady máte hračky, hrejte si když vás to baví, mě už to neba.
To zmiňuji toliko pouze proto, aby jste nešpekulovali nad tím proč to takto prodávám a za takovouto cenu když vím jakou to má hodnotu. Také se nebude smlouvat, cena je daná a rozhoduje pouze pořadí zájemců.
Howgh.
DwPetr

1. 9. 2018, 10:10

Smeknul jsem.

Mě se to podařilo skombimovat, na dilně mám klavír. Kytara je dobrá, ale u klavíru jsem poslední dobou častěji. Zkusil jsem i housle, ale moc mi to nejde, a to jsem si myslel, že to vzhledem ke kytaře půjde líp.

Jeden z nejlepších inzerátů co jsem viděl.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
kaba2

1. 9. 2018, 10:29

Neber úplatky ,neber úplatky ,nebo se z toho zblázníš. :D
martasg1
Sponzor fora

1. 9. 2018, 10:42

:) i tak to jde... ze soustruhu na flétnu ;-) já naopak z počítače (20let v kanclu) na frézku...
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
Reinkarnace

2. 9. 2018, 5:57

Jestli ťa zaujala flétna, tak to ještě neprodávej, bo bys ju na tom možná zrobil a též vrtanů koncovku... :wink:
https://youtu.be/qZvJ1hx8kQ0
marli
Kontaktovat uživatele:

2. 9. 2018, 6:04

Tak to tedy respekt před takovým rozhodnutím, ale moc Ti fandím, život je krátkej na to dělat věci který tě nebaví nebo neuspokojí.

M.
jujik

2. 9. 2018, 8:01

Vypadá to že si uklidím dříve než jsem předpokládal. Holt farky byl první a ostatním se tedy omlouvám za případné zklamání.
Jinak nenapsal jsem to úplně přesně, není to tak že by mě to už nebavilo, také jsem zvažoval že bych si vyrobil vlastní flétny. Je to jenom otázka časových možností co jsem a co nejsem schopen v životě stihnout. Takže spíš bych to formuloval jako přehodnocení priorit. Prioritou jsou děti a nejen ty moje. Sám jsem si dříve mockrát říkal že co dělám je pro děťata, ale i to je podle mě špatně. Děti nepotřebují aby pro ně rodiče vymýšleli, vyráběli, připravovali, plánovali, platili... hromady hloupostí, potřebují jenom to, aby jim rodiče věnovali svůj čas, který stráví spolu. Nic víc a nic míň.
Toť mé mínění. Máte-li kdokoliv jiný názor, já vám jej nikterak nevyvracím ani nehodlám nikoho přesvědčovat o tom, že mám pravdu ač si myslím že jsem nyní již schopen vše i zcela racionálně zdůvodnit.
Tedy přeji hezkou neděli a nezapomínejte že život není jenom dílna a hračičky.
Zv.Petr
Kontaktovat uživatele:

2. 9. 2018, 8:54

Klobouk dolů - tohle rozhodnutí muselo uzrát a určitě nebylo jednoduché. :!: Držím ti palce, ať to dopadne co nejlépe. Investovat čas do děcek a rodiny je určitě ta nejlepší investice...
Cjuz
Kontaktovat uživatele:

2. 9. 2018, 9:06

Super, je to skoro happy end jak ve filmu.
Já jsem nad nad koupí taky chvilku uvažoval, ale pak jsem si řekl že to nemá cenu - když si představím co by to bylo zase času v háji.
Takže blahopřeji vám oběma, myslím že jujik může být spokojený nejen za sebe, ale že udělá i velkou radost někomu dalšímu a ty jeho "hlouposti" budou pracovat dál.

PS: Je tu i rubrika zdarma, pokud budeš zase něco vyhazovat :D
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.
jujik

2. 9. 2018, 1:53

Prodáno, odvezeno, vyřízeno. Děkuji, těšilo mě, maucta a nashledanou.
Odpovědět

Zpět na „Prodej“