Z prdele klika.

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Odpovědět
trnkav

27. 5. 2009, 10:03

Omlouvám se za nadpis, ale jinak se to nazvat nedalo. Po delších peripetiích se mi podařilo sehnat odvoz na nástrojovou brusku, kterou jsem měl skoro 2 měsíce zaplacenou, ale byla těžká na můj přívěs. Ukecal jsem bratrance, který měl možnost půjčení podvalníku na auta, aby mi ji přivezl. I vyrazil, našel, naložili, uvázali a odjeli. Po dálnici přes Prahu. Suma sumárum 150 km 1 cesta. Asi 10 km od baráku v jedné lehké zatáčce vypochodoval stůl z brusky rovnou na silnici. Já u toho nebyl, jen jsem viděl ten namáznutej asfalt (jak přidřenej hliník) na nejvzálenějších koncích stolu. Z toho si mohu pouze odvodit, jaký stůl konal pohyb, po prvním kontaktu s vozovkou.(Salto mortále). Stůl má odhadem 100 kg(min). Bratranec 80 kg. Nevim jak takovou neforemnou obludu na ten podvalník dostal zpátky, protože když jsme ho doma sundavali, klepali se mu nohy jak před smrtí. Závěrem: Stát se tohle v Praze, nebo to trefit auto, v horším případě někoho trefit osobně, byl by z toho průser jako vrata. A určitě by to bolelo.
Naposledy upravil(a) trnkav dne 28. 5. 2009, 6:01, celkem upraveno 1 x.
Kopi.

27. 5. 2009, 10:53

No myslim, že když by na mě přiletěl 100kilovej kus litiny, že by mě to teda vůbec nebolelo... :?
ferguson

28. 5. 2009, 2:55

Ze? aj mne by to uz bolo asi jedno :) [/quote]
Jiří Pavlík

28. 5. 2009, 3:48

No, já se něčeho podobného stal skoro přímým účastníkem. Jel jsem autem, skoro pravoůhlá levá zatáčka a v protisměru jela Avie. Já už byl skoro za zatáčkou, když jsem v zrcátku viděl, jak lítají z bočnice třísky. Šel jsem se tam podívat a do smíchu mě moc nebylo. Kolena se mě třepaly ještě druhej den. Na valníku měli ale tunovou převodovku na dvou paletách, bylo to chycený do podlahy, ale nějak blbě a taky s tím jeli jako kanci. Jel jsem ve Š 105, no, kdyby mě to trefilo, tak už jsem to měl asi za sebou.
Odpovědět

Zpět na „Prevazne nevazne“