Takhle mají osud stále neposkvrněný
...co je doma to se počítá
Gratuluji, nejvíce mě těší vedomí že ty mašiny neskončí někde u překupníka kterej má vztah jen k penězům.
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.
No já vím, ale to bych se nevešel za chvíli. Tedy do dílny, auto by to pobralo, to bylo veliké
A moc mě tady neočkuj, nebo o tom začnu přemýšlet, že jim tam bude smutno a pojedu pro ně
Nebojím se dělat rukama a používat hlavu.
Děkuji. No dostávají další šanci. Nejvíc mě těší, a v dnešní době až udivuje, že jsem vlastně po 80 letech teprve druhý majitel. No vlastně třetí, abych byl tedy přesný. No to se ti u auta stát nemůže ani náhodou.
Jinak ta stará paní pak plakala. Já jsem se jí ptal, jestli je jí to líto a ona mi řekla, že ne, že naopak. Že je ráda, že ty stroje ještě budou někomu k užitku. No měly je v rodině vlastně po 3 generace. A teď se vrací tam, kde se narodily. Ámen.
Nebojím se dělat rukama a používat hlavu.
-
Reinkarnace
Tu hopsalku jsi měl určitě vzít.
Pilky se dají sehnat za hubičku.
Podařilo se vyměnit pár věcí který neupnu a něco vykšeftovat, a mám takovou pěknou sbírku rychloupínacích hlav, MK 2,3,4,5 do všech mašin co mám v baráku, mám i pár vložek, ale ne moc, takže si je pomalinku budu sbírat.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
Rozmyslam ze by som kupil rychloupinaciu hlavu do sustruhu teda MK4 do konika
Az dobre viem su dva typy vloziek pevne na vrtaky, vyhrubniky vystruzniky a volne na zavitniky ?
Aka je presnost s touto hlavou ?
Vyhodu vidim hlavne v tom ze nemusim hore dolu trepat do kuzela vrtaky. Hlavne ked je prebruseny

Az dobre viem su dva typy vloziek pevne na vrtaky, vyhrubniky vystruzniky a volne na zavitniky ?
Aka je presnost s touto hlavou ?
Vyhodu vidim hlavne v tom ze nemusim hore dolu trepat do kuzela vrtaky. Hlavne ked je prebruseny
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M
C.R.E.A.M
kloubové alias volné jsou na výstružníky 
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
A je to užitečný třeba na vyvrtávačce, když máš v obrobku 30 děr, a chceš použít středící vrták, jeden, dva vrtáky, závitovou hlavu/závitník, a třeba záhlubník, to je třeba 5 operací nha jednu díru, a abych nemusel na každou díru najíždět 5x, a nebo 150x vytloukat kužel, tak tam dáš takovou rychlohlavu, nachystáš si 5 vložek s nástrojema a jen přehazuješ.
Do volnejch vložek ty výstružníky no
Do volnejch vložek ty výstružníky no
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
To mi tedy soudruzi 35let lhali a já to tak dělal, a teď mi ještě prodali do CNC hlavu s definovanou volností abych moh dělat H6 a7
Co ty na to ???
Však jo, to bylo jako souhlas
Z toho jsem to tak nějak nepoznal.