Stará Lampová radia

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
HonzaHorka

21. 10. 2018, 12:37

Dobrý den všem,
Vým že to sem úplně nepatří, ale mám doma 3ks starých lampových radiji a jelikož již dlouho jen překáží, rozhodl jsem se je prodat. Nechám cca za 600kc kus, když veme někdo všechny dám to za 1500.
Funkčnost neznámá, jen jsem je cca před 12 lety přinesl od mého dědy jinak by se vyhodily a tak mi bylo líto nechat je zničit.
Než dám na bazoš tak nabízím zde. Nebráním se dohodě, popřípadě výměně.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
chb

21. 10. 2018, 1:30

.
Víťa - BF20 - upraveno na CNC + Mach3 + SS, soustruh CJM250, MK3 Průša, ostřička nástrojů
napster

22. 10. 2018, 6:36

Šéfe, ta cena je přestřelená. To teď rozhodně nepíšu, abych hanil Tvou nabídku, ale proto, aby sis ušetřil čas s upravováním a aktualizací inzerátu.

Tohle podle mně tak možná za půlku.
HonzaHorka

24. 10. 2018, 8:20

Já se dohodě nebráním, cenu moc netuším a jen jsem ji střelil od oka. Pouze mi je líto je vyhodit.
kenybz

24. 10. 2018, 8:48

taky pár kousků mám i sonet duo vzhledový stav nic moc spíše na díly no třeba stupnice je ok tak by ze dvou mohl někdo spáchat 1 tu harmonii myslím...kdysi jsem zrenovoval bakelitové rádio RYTMUS je to tak 14 let i s tou linkou jsem se piplal..no bylo jako nové
https://www.obrazky.cz/?q=radio%20rytmu ... 5940220760
no a tehdy jsem napsal sběrateli kolik to má cenu že 100kč hmm tak jsem ho raději komusi dal no dnes má cenu i 2000,-
tak třeba počkej a stoupne na ceně...bohužel pokud je vzhled horší, tak cena je strašně nízko, protože to nejde dát do původního stavu. V minulosti na těch skříňkách stály kytky a jedno přelití a už je po vzhledu ...
Gdyž sa chce, tak ide fšecko...
jova
Kontaktovat uživatele:

24. 10. 2018, 9:26

Osobně tyhle "poklady" nejraději prodávám na Aukru. Dám základní cenu 50Kč + poštovný a nechám na druhých aby to ohodnotili. Třeba tenhle kousek se tuším dostal na cenu kolem 6ti tisíc :shock:
Přílohy
IMG_6367.JPG
Miller
Sponzor fora

24. 10. 2018, 11:02

HonzaHorka píše: 21. 10. 2018, 12:37 Dobrý den všem,
Vým že to sem úplně nepatří, ale mám doma 3ks starých lampových radiji a jelikož již dlouho jen překáží, rozhodl jsem se je prodat. Nechám cca za 600kc kus, když veme někdo všechny dám to za 1500.
Funkčnost neznámá, jen jsem je cca před 12 lety přinesl od mého dědy jinak by se vyhodily a tak mi bylo líto nechat je zničit.
Než dám na bazoš tak nabízím zde. Nebráním se dohodě, popřípadě výměně.
.
.
.
Tak já nevým, ale místo fotek sem narvat odkazy na cizí reklamou přetékající stránky, se mi zdá víc mimo mísu!
Robe, kde se flákáš, tohle nemají ani na Aukru! :lol:
Mini soustruh SC-4
kenybz

24. 10. 2018, 11:37

to mám kydat každou fotku na server kde běží forum? ale klidně nech to admin smázne problém s tím nemám.
Po kliknutí na odkaz je vidět fotka onoho rádia no a když je někdo zvědav a roluje kolečkem až nakonec tak je tam té reklamy hromada to jsem si ani nevšiml bo mě šlo jen o to rádio
Gdyž sa chce, tak ide fšecko...
Odpovědět

Zpět na „Prodej“