Já jsem toho využil a pomohlo, viz odkaz:
viewtopic.php?f=107&t=25179&p=259462&hi ... lz#p259462
Já tu na foru čtu všechno alespoň neumřu blbej , zajímavá je ta naivita divitelů, když sem hodí někdo soustruh s dovětkem jakej je to superkup a najednou se zjistí že ho prodávající neprodal ,ale jen zvednul cenu tak je pak divení
Tak zrovna ta ženská, co prodávala Schaublin, podle mého nemá o nějakém CNC fóru ani páru. Ta ví tak s bídou co je soustruh. Jinak mi nepřijde, že by se něco takového obecně dělo.fmodel píše: ↑22. 10. 2018, 8:25Já tu na foru čtu všechno alespoň neumřu blbej , zajímavá je ta naivita divitelů, když sem hodí někdo soustruh s dovětkem jakej je to superkup a najednou se zjistí že ho prodávající neprodal ,ale jen zvednul cenu tak je pak divenímožná to bude tím že si zde prodejce přečetl že je to superkup
![]()
mas na mysli tu zenskou co o soustruhu nema paru a jmenuje se pagacova a pod.?aleshonsa píše: ↑22. 10. 2018, 10:19Tak zrovna ta ženská, co prodávala Schaublin, podle mého nemá o nějakém CNC fóru ani páru. Ta ví tak s bídou co je soustruh. Jinak mi nepřijde, že by se něco takového obecně dělo.fmodel píše: ↑22. 10. 2018, 8:25Já tu na foru čtu všechno alespoň neumřu blbej , zajímavá je ta naivita divitelů, když sem hodí někdo soustruh s dovětkem jakej je to superkup a najednou se zjistí že ho prodávající neprodal ,ale jen zvednul cenu tak je pak divenímožná to bude tím že si zde prodejce přečetl že je to superkup
![]()
Tady nejde o to nelíbí ,spíš si myslím že si sami nabádáte prodejce k navýšení cen .Ve výsledku je mi to jedno už nic nesháním mám už vše co jsm chtěl
To byl původní záměr, i ty starý levný krámy se můžou hodit někomu, kdo němá moc peněz na pořízení novejch, nebo jako na oko lepších a dražších. Co je perfektní,to si poberu sám, pokud to chci a nebo potřebuju, a o tom zbytku jsem si říkal že bych dal vědět aspoň někomu odsud, protože by tady mohlo bejt i pár lidí co by mohli něco potřebovat. Ono to prolejzání netu nějakej čas sežere. Když dolezu poté osmé z dílny, tak do dvou do rána jsem schopnej sjet všechno od Prahy po Čínu, pokud něco potřebuju, nebo hledám, bohužel kvůli kolikrát blbejm popiskám musím prolízt komplet všechno, a ani aplikace co upozorňujou na novej inzerát nejsou 100%.