Zdar borci,
neví někdo, z jakého materiálu se dělají kličky k univerzálním sklíčidlům? Asi bych si dokázal poradit s použitím materiálu včetně tepelného zpracování, ale zajímal by mě originál.
Ta moje se mi po asi pěti letech odporoučela, tak jsem vzal novou a ta je tak volná, že mě to irituje a raději si vyrobím novou.
Díky za případnou reakci.
Milan
Klička ke sklíčidlu - materiál
Já to beru z pohledu "k čemu mám nejlepší přístup" - co u nás jde koupit. Nedělám ve fabrice, kde mám sklad materiálu.
Jinak osobně bych se nějakou kličkou vůbec nezabýval. To si jí radši koupím. Než se s tím dělat, nechávat zušlechťovat atd.
Jinak osobně bych se nějakou kličkou vůbec nezabýval. To si jí radši koupím. Než se s tím dělat, nechávat zušlechťovat atd.
Jasně,
bude to určitě dražší, než koupit novou, ale představa, že koupím stejně volnou mě neuspokojuje.
Udělám rovnou dvě, to kdyby se zadařilo.

Ale nikdy neříkej nikdy!

My jsme všichni měli kličky udělané s dírou, do ni byl vložený kamen z radeka a, jištěn dvěma šroubky či červíkem, provedení jak kdo. Silonove a pertinaxove i jinak barevné ručky.
Každý softwarový problém má hardwarové řešení: "Kup si to nové, vole.
Myslíš z Radeka jako polotovaru třeba čtyřhranu 10x10, 12x12? A to při utahování neprasklo? V tom polotovaru je materiál hodně křehký, leda ho ještě trochu popustit.
Milan
Vidíš,
to je dobrej nápad a při troše štěstí se trefíš i do čtyřhranu. Ten je určitě houževnatější jak Radeco. Mrknu do krabičky, kde dávám nástroje, když se "zadaří"

Díky za tip Petře,
Milan