Horizontální frézka vs vertikální hlava
Petr68:
Dělička byla hrozná náhoda. Dozvěděl jsem se dnes o ní na návštěvě, že leží ve stodole
.
A zbytek? Taky náhoda, potřeboval jsem říznout silnej plech a dozvěděl jsem se, že se ruší fabrika. Resp... je už zrušená a toto jsou jen drobky. Upínky, a ISO trny + kleštiny jsem koupil "nové" jinde, zbytek fabrika.
Dělička byla hrozná náhoda. Dozvěděl jsem se dnes o ní na návštěvě, že leží ve stodole

A zbytek? Taky náhoda, potřeboval jsem říznout silnej plech a dozvěděl jsem se, že se ruší fabrika. Resp... je už zrušená a toto jsou jen drobky. Upínky, a ISO trny + kleštiny jsem koupil "nové" jinde, zbytek fabrika.
-
To by zaujímalo aj mňa. Tu na fóre niekto písal, že existovali vertikálne hlavy na FA3 ako zvláštne príslušenstvo na objednávku, ale v živote som na žiadnu nenarazil. Bude to podobná vzácnosť ako tá nadstavba do rybiny s výsuvnou pinolou, videl som ju v prospekte FA3 a raz na nejakej bazárovej fréze.
Na druhej strane som si tiež myslel, že zariadenie na vymedzenie mŕtveho chodu pozdĺžneho stola sa nedá zohnať a už je doma aj s deličkou na hrebene

SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
Vzácnost to není,myslím že v Holomóci bude ještě ke koupi.Ale nikdo normální ji za tu cenu nekoupí..Jo,na Fa3 bylo leccos,já si tehdá pořídil jen pant,na kterém se dá hlava odklopit do boku..I ten byl tenkrát drahej až běda..Podélné dělení mám taky..Zajímá mě to vymezování- je to na principu druhé matky,která má na sobě šnekové kolo a ve stole je uložený šnek,kterým se to dotahuje?zverodoktor píše: ↑24. 12. 2018, 8:53To by zaujímalo aj mňa. Tu na fóre niekto písal, že existovali vertikálne hlavy na FA3 ako zvláštne príslušenstvo na objednávku, ale v živote som na žiadnu nenarazil. Bude to podobná vzácnosť ako tá nadstavba do rybiny s výsuvnou pinolou, videl som ju v prospekte FA3 a raz na nejakej bazárovej fréze.
Na druhej strane som si tiež myslel, že zariadenie na vymedzenie mŕtveho chodu pozdĺžneho stola sa nedá zohnať a už je doma aj s deličkou na hrebene.
Naposledy upravil(a) david.1 dne 25. 12. 2018, 6:40, celkem upraveno 1 x.