Moderátor: sysel
Jenze ten nema zajem rict "Nasrat, tohle implementovat nebudeme." jeho zajmem je to hrat na obe strany co nejdele (brat dotace a byt volen a prisaty na cecek i u nas).Jeste to ma v rukach babis ktery nas tam ma zastupovat
stejnej povyk byl okolo gdpr a kolik webu ci for kvuli tomu skoncilo?, ono je to primarne mireno na gugl a intranet fejsbuk, gugl uz mel problem kvuli obrazkum a narizenim z toho vznikl soucasny stav, to narizeni plati i napr. pro toto forum taky a buzeruje te nekdo? Brod je jeste daleko
No, jakozto zamestnanec firmy se sidlem v Irsku a pobockami po svete jsem kvuli GDPR musel absovovat extra skoleni ze ktereho v podstate vyplynulo, naslapuj opatrne kazdy prd konzultuj s pravniky. Nektere americke weby jsou z Evropy nedostupne.filla píše: ↑1. 12. 2018, 10:22 stejnej povyk byl okolo gdpr a kolik webu ci for kvuli tomu skoncilo?, ono je to primarne mireno na gugl a intranet fejsbuk, gugl uz mel problem kvuli obrazkum a narizenim z toho vznikl soucasny stav, to narizeni plati i napr. pro toto forum taky a buzeruje te nekdo? Brod je jeste daleko
ač jsem se původně vyjadřovat nechtěl, tak pokud se na to ptáš opakovaně, napíšu svůj názor.robokop píše: ↑30. 11. 2018, 9:03 co si myslite o pripravovanem clanku 11 a 13 evropske smernice (tj. zmeny ohledne autorskych prav)?
https://www.lupa.cz/clanky/reforma-copy ... internetu/
jestli to u nas udelaj jako vzdy ze to jeste vic prezenou
tak to tu muzeme s forem zabalit
tak bych k tomu dodal též další nejmenované parazitní weby a byznysové projekty, ty citované byly jako největší a jako příklad.....Jde o snahu ochránit tvůrce obsahu a vlastníky práv před online platformami (jako je například Google či Facebook), které tento obsah hostují a využívají.
hele, v cr muzes spachat okolo 2500 prestupku, to abys radeji nevylezal z betle, schvalne, obchazis pred kazdou jizdou auto jestli sviti?prcek píše: ↑1. 12. 2018, 10:31No, jakozto zamestnanec firmy se sidlem v Irsku a pobockami po svete jsem kvuli GDPR musel absovovat extra skoleni ze ktereho v podstate vyplynulo, naslapuj opatrne kazdy prd konzultuj s pravniky. Nektere americke weby jsou z Evropy nedostupne.filla píše: ↑1. 12. 2018, 10:22 stejnej povyk byl okolo gdpr a kolik webu ci for kvuli tomu skoncilo?, ono je to primarne mireno na gugl a intranet fejsbuk, gugl uz mel problem kvuli obrazkum a narizenim z toho vznikl soucasny stav, to narizeni plati i napr. pro toto forum taky a buzeruje te nekdo? Brod je jeste daleko
Stav, ze je sice zakon na neco, ale neni vynucovany (nebo jen u nekoho), ale kdyz je potreba, tak se vytahne, me opravdu netesi. Cesta do pekla je dlazdena dobrymi umysly.
Ne, moje auto je natolik chytré že mi závadu světel napíše na display