nerez výpalky 200x27mm
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Bohužel, někteří zkazníci nechápou rozdíl v ceně u kusovky a sériovky. Nejsou z oboru a příprava výroby je pro ně neznámý pojem. To ti napřed zadají práci kde spokojeně odeberou padesát kusů pak přijdou s nějakou kusovkou a odejdou nasraný, jak jseš drahej a už nepřijdou a ještě tě pomluví. 

-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Já mám asi štěstí na nenafoukané firmy, které když to nejde, tak mi buď normálně napíšou, že mají plno, nebo že bohužel vzhledem k malému objemu poptávky jsou nuceni připočíst náklady na přípravu výroby (které v nabídce vyčíslí) nebo podobným způsobem přihodí pár vět, kterými mi neříkají "jděte někam" ale rozumně vysvětlí proč to tak je 

Aleš Procháska
Jenže to tu mluvíš o neznalejch ,jenže by tě nasralo že když jseš z oboru a nějakej sráč tě zkouší.Pak jdeš prostě jinam a dotyčného idiota ,,chválíš kudy chodíš "bobik píše: ↑2. 12. 2018, 7:22 Bohužel, někteří zkazníci nechápou rozdíl v ceně u kusovky a sériovky. Nejsou z oboru a příprava výroby je pro ně neznámý pojem. To ti napřed zadají práci kde spokojeně odeberou padesát kusů pak přijdou s nějakou kusovkou a odejdou nasraný, jak jseš drahej a už nepřijdou a ještě tě pomluví.![]()
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ono jde o to jak vystupujes
kdyz jsi osvc nebo lepe s.r.o. nebo uplne nejlepe a.s. tak neni problem
kdyz jsi clovek z ulice fuck off
a to jeste pred tim nez se dozvedi co chces
uz se mi to stalo
sel jsem jako clovek z ulice se poptat na material
fuck off
pak jsem poslal mail s hlavickou a objednacim mnozstvim 1500 kg mosazi platba hotove
a privezl to sam pan ridici
kdyz jsi osvc nebo lepe s.r.o. nebo uplne nejlepe a.s. tak neni problem
kdyz jsi clovek z ulice fuck off
a to jeste pred tim nez se dozvedi co chces
uz se mi to stalo
sel jsem jako clovek z ulice se poptat na material
fuck off
pak jsem poslal mail s hlavickou a objednacim mnozstvim 1500 kg mosazi platba hotove
a privezl to sam pan ridici
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)