Proč bohužel ,důležitý je že jsi sehnal.kutilsklepní píše: ↑14. 12. 2018, 2:38 Vyřízeno, zařízeno, hotovo. Jen bohužel kontakt z jiného fóra![]()
Jasně nouze naučila Dalibora housti
Samozřejmě na tom soustruhu (pokud mi to projde nad ložem - vleze mi to na mašinu) - protože to budu mít spíš rychleji a navíc mi uniká proč bych si takovou trivialitou měl blokovat násobně dražší provozní čas na tom centru.
No vidíš a já myslel tu nástrojařskou frézku ,protože jsem línej sundat sklíčidlo a centrovatmilan584 píše: ↑16. 12. 2018, 1:59
Samozřejmě na tom soustruhu (pokud mi to projde nad ložem - vleze mi to na mašinu) - protože to budu mít spíš rychleji a navíc mi uniká proč bych si takovou trivialitou měl blokovat násobně dražší provozní čas na tom centru.
A když už jsme u toho, tak já bych ani na tom soustruhu nedělal - protože bych musel sundavat univerzálku a mordovat se na to pak s tím velkým neforemným litinovým předmětem s upínkama.
Bych to utáhl na stůl upínkama, optikou se chytil těch dvou bodů, najel osu té díry (od těch bodů, co nejsou známé) a pak nožem prosmažil tu díru.
Na Sipce, trivialita, práce na chvíli.
Jinak chápu, že pro splnění image doby r.2018 je nutná minimálně pětiosa s alespoň 50 000 ot/min na vřetenu.
Jen hlupák nemění názorymilan584 píše: ↑16. 12. 2018, 1:59
A když už jsme u toho, tak já bych ani na tom soustruhu nedělal - protože bych musel sundavat univerzálku a mordovat se na to pak s tím velkým neforemným litinovým předmětem s upínkama.
Bych to utáhl na stůl upínkama, optikou se chytil těch dvou bodů, najel osu té díry (od těch bodů, co nejsou známé) a pak nožem prosmažil tu díru.
Na Sipce, trivialita, práce na chvíli.
Jinak chápu, že pro splnění image doby r.2018 je nutná minimálně pětiosa s alespoň 50 000 ot/min na vřetenu.
Jako třeba kalírna kam jezdím ,podměrečná zakázka má paušální základ a když ho překročíš tak standardní hodinová sazba
No kámošovi i zadarmo ,to je ale jiná diskuze .Občas jde o furiantství případně i zoufalost .