Jsem Kral nikde nebylo napsano ze to byla cena konecna vy jste pisalkove nicnedelajici noumove a zdar u dalsiho prodeje. Mam pro Vas pripravenou novorocni lahudku

No vidíš kdyby ses nechoval jako idiot a napsal prodám za 10000 tak to tady někdo bez keců koupil a nemusel ses ztrapňovat blábolama o 45000 ,a jak se o to všichni porvou. Budiš ti ponaučením že nenažrance nemá nikdo rád.kakan píše: ↑17. 12. 2018, 3:05 Tak panove uz jste masturbovali az dost. Prave odjel clovek s vretenem. Po cca hodine diskuze a uznani jsme dosli k cene 7000 kč.
Jsem Kral nikde nebylo napsano ze to byla cena konecna vy jste pisalkove nicnedelajici noumove a zdar u dalsiho prodeje. Mam pro Vas pripravenou novorocni lahudku![]()
![]()
Teda já nemůžu jinak než tě obdivovat. Jak jsi je všechny uzemnil, jak jsi jim to všem nandal . Navíc takhle hustokrutopřísně to je fakt paráda. Jsi fakt Král s velkým K otázka je čeho.....?
Jáá vím ,ale nepovím ,Robo by mě to smazal
Heeeeeeezky fmodel
No korunovanej určitěfmodel píše: ↑17. 12. 2018, 5:32Jáá vím ,ale nepovím ,Robo by mě to smazal![]()
V pohodě, v každé třídě byl šašek ,a my máme na foru krále šašků