Na rychlo jsem kousek natočil, jo že je to na vejšku špatně vim taky

ale na tu chvilku je to jedno
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... FguiPbzRHs
Hned ze startu bylo poznat že jsou na motoru a vřetenu jiný ložiska, ten rachot tam nebyl, zvlášť je to poznat při vypnutí motoru a dotáčení, tam je to velkej pokrok. Primární převod je jasnej, ten cinká a rachotí, s tím se nic udělat nedá. Veškerý ovládání funguje jak má, tj nic jsem neposral a zase to funguje
Bude to chtít vyřešit mazání, zkusit odvzdušnit čerpadlo, aby šel olej nahoru. Podívat se do olejoznaku, jestli je nad ním správně trubička v deklu, mám pocit že jak jsem to prolejval, tak se měl nahoře taky ukázat, to musim prověřit. Pak to chce předělat aretaci na hlavní páce spojky, a posunout jí kousek víc do záběru a použít silnější pružinku. Dal jsem tam sice novou, ale mohlo to bejt silnější, dva čepy a je venku, takže taky dobrý. Hlavní spojka je seřízená dobře, posuvy jezděj, dorazy jsem ještě nezkoušel. Bude potřeba přitáhnout spojku rychloposuvu, ta je volná, je hned pod víkem, takže taky dobrý. A pak dodělat zbytek elektriky, a asi ještě 200 kravin okolo

Ale radost mám, splnil jsem plán do konce roku jí rozjet.
Ještě musím sehnat tu šroubovací žárovečku do kontrolky, taky pravěk...
jedna drátovací
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...