Ahoj ,
máte někdo zkušenosti s tímto E-shopem? Je to všechno Čína a jaká je kvalita? Díky za odpověď. N.
LittleMashineShop
Zatím nebyl problém i když sv porovnání s Robokopem mam jistě zlomkové zkušenosti komunikujou výborně.
Objednal som si od nich toolpost, dosadacie plochy mali byt tvrdene a brusene a naozaj aj su
.
Problem je jedine s DPH pri dovoze. Ta sa myslim plati na vsetko drahsie ako 45 EUR ale nikde v EU som taky maly toolpost, vhodny na 7x12" bez uprav nenasiel - takze bol poriadne drahy.

Problem je jedine s DPH pri dovoze. Ta sa myslim plati na vsetko drahsie ako 45 EUR ale nikde v EU som taky maly toolpost, vhodny na 7x12" bez uprav nenasiel - takze bol poriadne drahy.
Ahoj,
od nového roku se platí clo a DPH od částky asi 200 dolarů, podle kurzu
(150 euro). Takže pokud se to vejde i s poštovným do této částky, neměli by jste platit nic. Já jsem zatím žádné clo ani DPH neplatil a to byly některé položky i dražší. N.
(150 euro). Takže pokud se to vejde i s poštovným do této částky, neměli by jste platit nic. Já jsem zatím žádné clo ani DPH neplatil a to byly některé položky i dražší. N.
Není vedení jako vedení.
Na SK to od 01.04.2009 neplati, tu sa uz plati clo od 22 EUR co je o malo viac ako cena za dopravu prazdneho balika z USAnemo píše:Ahoj,

Aby som doplnil, prave ma caka na colnici balik za 27 USDLaco19 píše:Na SK to od 01.04.2009 neplati, tu sa uz plati clo od 22 EUR co je o malo viac ako cena za dopravu prazdneho balika z USA. Zdieraju nas kde sa len da
...

Tovar co som objednal z Arceurotrade vo stvrtok poobede mi dosiel dnes v pondelok - celkom rychlo a hlavne bez dodatocnej DPH.