huncut píše: ↑30. 12. 2018, 7:58
Mex. Aj tak mam dojem že si sa chcel iba pochváliť trosku si pozdvihnúť ego, ale motiváciu pomôcť nemáš. Ja som naozaj presvadceny ze keby niekto chcel tak sa dá pomôcť aj takto cez fórum(to je trocha jeho zmysel, nie?). Nie, niekto mi neni povinný pomáhať, ale tie keci okolo

Eee???
Na tu ostrovtipnou myšlenku, že si potřebuju pozdvihnout ego na tvojem toolchangeru jsi přišel jak?
Před pár hodinama jsem tady napsal myšlenku, jak by se mi líbilo to udělat (jinak, než to máš v plánu ty). Pak jsem šel dělat něco smysluplného (konkrétně kalibrovat tlakové převodníky) a po návratu zjistím, jak je to se mnou špatné. No - to na náladě nepřidá, možná se ze zoufalství půjdu zastřelit silvestrovskou rachejtlí.
Řešení přes modul v HALu máš, je to tam i slušně popsané. Tak kde je problém?
Já bych to takhle přes HAL nedělal. Mám sice LinuxCNC rád, ale ještě raději mám, když je výsledné zařízení zcela nezávislé na platformě, samostatně diagnostikovatelné atd. Proto jsem psal o tom autonomním řešení s procesorem.
Pokud to ale chceš jenom do LinuxCNC, tak je pro tebe nejsnažší použít to, co už pro tebe nachystal ten autor.
Už ses do toho aspoň pořádně podíval?